9.10.13

Νέα 48ωρη απεργία από τους εργαζόμενους στη ΣΕΚΑΠ

Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρούν από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, διαμαρτυρόμενοι για τις πιέσεις που δέχονται να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις, αλλά και λόγω της αδιάλλακτης στάσης της εργοδοσίας που δεν δίνει κανένα στοιχεία για το μέλλον της επιχείρησης, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργατοτεχνικών, Κώστας Γαβριηλίδης.
Μεταξύ άλλων ο ίδιος τόνισε ότι η εργοδοσία του έστειλε εξώδικο, ενώ σημείωσε ότι με εξαίρεση 10-12 άτομα που υπέγραψαν ατομικές συμβάσεις, οι υπόλοιποι, που στο σύνολό ανέρχονται σε 260 άτομα, αρνούνται κατηγορηματικά να το πράξουν και κινούνται από κοινού και με κάθε τρόπο προς τη δημιουργία νέας επιχειρησιακής σύμβασης. Παράλληλα ο κ. Γαβριηλίδης επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι έχουν καταφύγει στην επιθεώρηση εργασίας προκειμένου να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά τους και έχουν καταγγείλει τη στάση της εργοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.