3.10.13

Η βουλευτής Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο 2ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, διοργανώνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη, το 2ο Φεστιβάλ Νέων, με κεντρικό σύνθημα «Ανατρέπουμε το παρόν, δημιουργούμε το μέλλον».
Με αφορμή το Φεστιβάλ θα πραγματοποιήσει στην πόλη, διήμερη περιοδεία η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Το πρόγραμμα της κ. Χαραλαμπίδου είναι το εξής:
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου
10:00 επίσκεψη στο ΙΚΑ- ΕΟΠΥΥ
11:00 επίσκεψη στην ΔΕΥΑΑ
12:00 επίσκεψη στον ΟΑΕΔ
18:30 Συνάντηση με εργαζόμενους του πρώην ΟΤΤΟ Έβρος στο Εργατικό Κέντρο
19:00 Συνάντηση με διοικήσεις Εργατικού Κέντρου Έβρου, Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και εκπροσώπους σωματείων και συνδικαλιστικών φορέων
Σάββατο 5 Οκτωβρίου
10:00 Συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
11:00 Επίσκεψη στην αγορά της Αλεξανδρούπολης
19:00 Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ 
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ
19:00 Έναρξη
19:30 Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Η Νεολαία στο στόχαστρο του Μνημονίου. Εξαθλίωση – ανεργία – φασισμός».
Ομιλητές: Δέσποινα Χαραλαμπίδου (βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρης Ταλαίπωρος (Μέλος Κ.Σ. Νεολαίας Συνασπισμού), Κώστας Αλεξίου (Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ – Τμήμα Παιδείας)
21:30 Συναυλία με τους OΙΩΝΟΣ! Μετά την συναυλία θα ακολουθήσει πάρτυ, ενώ στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα κινημάτων και βιβλιοπωλείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.