16.10.13

Κατασχέθηκαν 2 φυτά κάνναβης και 215 γραμμάρια κάνναβης στη Δράμα

Συνελήφθησαν σε χωριό της Δράμας, δύο άνδρες ηλικίας 64 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας φυτών κάνναβης και κατοχής αυτής.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 64χρονο να καλλιεργεί σε οικόπεδο παρακείμενο της οικία του,  δύο φυτά κάνναβης, ύψους 0,50 και 2 μέτρων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε αυτήν, βρέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 146,3 γραμμαρίων.
Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 45χρονου, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 66,9 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.