13.10.13

Μπροστά με 1,3% η ΝΔ σε δημοσκόπηση της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»

Προβάδισμα της τάξης του 1,3% καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής». Πιο συγκεκριμένα:
Η ΝΔ συγκεντρώνει 24,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,8%, η Χρυσή Αυγή 6,3%, το ΚΚΕ 5,2%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,8%, η ΔΗΜΑΡ 3%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 1,4% και η Νέα Ελλάδα 1%.
Στην ερώτηση περί του ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, οι ερωτηθέντες έδωσαν προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά με 45,5% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που συγκέντρωσε ποσοστό προτίμησης 26,5%, ενώ η ΝΔ καταγράφει 60,8% στην παράσταση νίκης και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 33,7%.
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι ερωτηθέντες χαρακτηρίζουν δικαιολογημένες τις διώξεις του αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (81,9%), εκτιμούν ότι η δράση της οργάνωσης είναι εγκληματική (76,7%) και θεωρούν ότι η ναζιστική προπαγάνδα πρέπει να διώκεται ποινικά (85,4%).

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/10/13 16:51

    Και αν νομίζουν τα ΣΥΡΙΖάκια και τα πασοκικά νεάντερταλ ότι αρκεί η "αυτονόητη" στήριξη της ψηφοθάλασσας των πρώην ΠΑΣΟΚων δημ υπαλλήλων που φοβούνται για τη θεσούλα και τα επιδόματά τους, και των απελπισμένων ανέργων που ίσως κάποτε προσδοκούσαν ότι όλο και θα βολευτούν σε κάποια φωτογραφική θέση, κάνουν λάθος. Δεν αρκεί. Η δύναμή τους εξαντλείται στο να τους κάνουν φίρμες του 25%. Για να πάνε πιο πάνω χρειάζεται σοβαρότητα και προσγείωση. Αλλά αν γίνουν σοβαροί και προσγειωμένοι θα χάσουν αυτό το 25%. Και τα δύο δε γίνεται. Το χάσατε το κορμί πατριώτες. Το χάσατε από τότε που ήσασταν παρέα και βγάζατε άναρθρες κραυγές στην πλατεία συντάγματος με τον κωλοτούμπα Σαμαρά και τους Χρυσαυγίτοανεξέλληνες του ... "εθνόσημου" και της "στρατηλατικής μαγκιάς του ελληνισμού". Τώρα λουστείτε τον Γλέζο... το Λαφαζάνη... το Στρατούλη και τη Δούρου... Μέχρι κι ο "τίποτα" Αβραμόπουλος σας νικά με το ένα χέρι δεμένο πίσω. Τόσο ξεφτιλίσατε την αριστερά και τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Αντί να συμβάλλετε να καθαρίσει το ΠΑΣΟΚ και να πάει μπροστά με μια νέα σχέση με το λαό, εσείς κληρονομήσατε όλες τις πολυσυλλεκτικές του αντιφάσεις. Καληνύχτα κ. Τσίπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/13 12:12

    Πραγματικά όμως,σε μια χώρα που 1 στους 3 πιστεύει οτι μας ψεκαζουν, θα χαλαγε κανείς λεφτά για να μας ψεκασει; αφού είμαστε ηδη ηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.