12.9.13

Σύλληψη Σύριου διακινητή μεταναστών στην Ροδόπη

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στην Ελλάδα, δεκαπέντε ομοεθνείς του μετανάστες.
Το βράδυ της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Μέστης, αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 23χρονο, που οδηγούσε ένα φορτηγό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες (φωτογραφία), προκειμένου να τον κάνει έλεγχο, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Λίγο πιο κάτω ο 23χρονος ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, πλην όμως μετά από πεζή καταδίωξη συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι προωθούσε τους δεκαπέντε ομοεθνείς του μετανάστες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.