16.9.13

Η νεολαία της Καβάλας στην «μάχη» για ένα αναπηρικό αμαξίδιο

Η Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια ώστε να διατεθούν για την προμήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου σε ένα συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη. Ένα πλαστικό καπάκι που για τους περισσότερους δεν είναι χρήσιμο, για κάποιους άλλους είναι ζωή. Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε τον απαιτούμενο αριθμό. Δύο τόνοι καπάκια ισούνται με ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Σημεία παράδοσης:
• Κέντρο Εξυπηρέτηση Πολιτών (ΚΕΠ Καβάλας): Κάτω από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας (πρώην Νομαρχία Καβάλας) στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 20.
• Κέντρο Εξυπηρέτηση Πολιτών (ΚΕΠ Καβάλας): Κάτω από την Δημοτική Αγορά Καβάλας στην οδό Δοϊράνης και Αμύντα γωνία.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο voluntarismkavala@gmail.com και μέσω της σελίδας στο facebook.com/voluntarismkavala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.