18.9.13

Θεμελιώθηκε η διάνοιξη της οδού Γερολύμπου στην Δράμα

Θεμελιώθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου η διάνοιξη της οδού Γερολύμπου η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη.
Το έργο σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τη διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου της Δράμας και με την ολοκλήρωσή του θα αναμορφωθεί πλήρως,  αισθητικά και λειτουργικά, η συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και επιτέλεσε επί δεκαετίας σοβαρή αιτία ρύπανσης της περιοχής.
Παράλληλα με την  ολοκλήρωση των έργων συνδέεται οδικά η οδός Γερολύμπου, με την οδό Επικούρου, η οποία  οδηγεί προς τον έξοδο του Μαυροβάτου, της Νέας Σεβάστιας αλλά και τον περιφερειακό δρόμο του Αρκαδικού.  Έτσι θα είναι δυνατή η χρήση του νέου οδικού δικτύου από τους οδηγούς που μπορούν πλέον να αποφεύγουν την οδό Εθνικής Αμύνης. Ακόμη μέσω των έργων υλοποιούνται αισθητικές παρεμβάσεις στην παρόχθια περιοχή του χειμάρρου και εκατέρωθεν αυτού, όπου θα δημιουργηθεί δρόμος, πεζόδρομος και ποδηλατοδρόμος.
Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα ολοκληρωθούν  στα μέσα του 2014 αναβαθμίζουν ριζικά την εικόνα της περιοχής. Το συνολικό  έργο με το οποίο ο Δήμος Δράμας παρεμβαίνει, αναβαθμίζοντας  την περιοχή, μαζί με τα απαιτούμενα διορθωτικά έργα αποχέτευσης  της ΔΕΥΑΔ,  υπερβαίνει  τα 2.000.000 ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/9/13 20:47

    Αν σηκωθεί ο Γερόλυμπος και σας κυνηγάει θα σας πω. Μαυρογυαλούροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.