23.9.13

Με ηγέτη τον Ιγκόρ, ο Πανθρακικός «λύγισε» τη Βέροια

Με το τέταρτο γκολ του Ιγκόρ Ντε Σόουζα, στο πρωτάθλημα, ο Πανθρακικός πήρε την νίκη απέναντι στη Βέροια με 1-0 στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπάρμπα στο 86΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πιο δυνατά μπήκε στο ξεκίνημα του ματς η Βέροια που μόλις στο πρώτο λεπτό απείλησε με το Ζεζίνιο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σέρεμετ. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ανοιχτό χωρίς να δημιουργηθεί όμως η μεγάλη ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 25΄, όταν και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Μπεν δεν πρόλαβε το γύρισμα του Καλτσά στην περιοχή των Θρακιωτών, με την μπάλα να βγαίνει άουτ.
Κόντρα στη ροή του ματς ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ στο 42΄ με μόνιμο σκόρερ του, Ιγκόρ Ντε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος έγινε αποδέκτης της μπάλας από το γύρισμα του Κάσες, απέφυγε το Μπάρμπα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου (1-0).
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με μία μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια. Πάλι από πάσα του Καλτσά, στο 53΄, αυτή την φορά ο Μρντάκοβιτς πλάσαρε και ο Σέρεμερ με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Η απάντηση της ομάδας της Κομοτηνής, ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Ιγκόρ να μη σημαδεύει σωστά μέσα από την περιοχή. Παρά την προσπάθεια που έκαναν οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Απόστολος Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ρομέου (90΄ Κατσικοκέρης), Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (77΄ Έμποου), Τζάνης (67΄ Ζεκίνια), Χρήστου.
ΒΕΡΟΙΑ (Τον Κάανεν): Αναστασόπουλος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Μπαργκάν (84΄ Παυλίδης), Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπεν, Τραπ (74΄ Όστοιτς), Μρντάκοβιτς, Ζεζίνιο (46΄ Σιόντης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.