10.9.13

Σεμινάριο στην Κομοτηνή για τους δημοσιογράφους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σας προσκαλούν στο Σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και εργαλεία».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11:30 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή (Δημοκρατίας 1). Θα υπάρξει ενημέρωση τόσο για τα θέματα ευρωπαϊκής επικαιρότητας, όσο και για τα μέσα και τα εργαλεία που θέτουν στη διάθεση των δημοσιογράφων οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υποβοήθηση του έργου τους, όσον αφορά την κάλυψη των ευρωπαϊκών θεμάτων.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Δήμο Κομοτηνής. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.