8.9.13

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

Αυτοψία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δράμας.
Στόχος της αυτοψίας ήταν η καταγραφή των εργασιών που πρέπει να δρομολογηθούν σχετικά με τη συντήρηση των κτιρίων και τη χωροθέτηση των κινητών εγκαταστάσεων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου κατά την ερχόμενη χειμερινή περίοδο.
Μετά το πέρας της αυτοψίας ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε πως «η ορατή πιθανότητα να μην υπάρξει μισθωτής του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού ούτε στον επαναληπτικό διαγωνισμό που πρόκειται να διεξαχθεί εντός της εβδομάδας, εξέλιξη που είναι πάρα πολύ πιθανή μετά την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος που παρατηρήθηκε στον αρχικό διαγωνισμό, μας υποχρεώνει να αναλάβουμε κάθε δυνατή πρωτοβουλία προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία του Χιονοδρομικού. Αυτή τη στιγμή, μετά τις γνωστές καθυστερήσεις, πρέπει να τρέξουμε για να προλάβουμε το χειμώνα. Κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να διασφαλίσουμε τη λειτουργία του Φαλακρού παρά τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα του διαγωνισμού για την ανάδειξη μισθωτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.