4.9.13

Επαφές Χατζηοσμάν στην Αθήνα για αγροτικά θέματα

Σειρά επαφών και συναντήσεων πραγματοποίησε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, για ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της Ροδόπης.
Το πρώτο θέμα που απασχόλησε τον βουλευτή στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτο Καραμίχα, τον Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΠΕΚΕΠΕ, Αλέξανδρο Οφίδη και Κυριάκο Μπαμπασίδη αντίστοιχα, ήταν η εξέλιξη του ΟΣΔΕ και η πορεία των επιδοτήσεων. Ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και οι παράγοντες του ΟΠΕΚΕΠΕ διαβεβαίωσαν τον βουλευτή ότι οι επιδοτήσεις των παραγωγών της Ροδόπης είναι διασφαλισμένες και θα δοθούν στην ώρα τους.
Σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο βουλευτής με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Βασίλη Έξαρχο, ενημερώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από το χαλάζι και τις πλημμύρες στις καλλιέργειες που βρίσκονται στους κάτωθι οικισμούς: Σύμβολα, Φωλιά, Δύμη, Αγίασμα, Θάμνα Ασώματοι, Τσιφλικάκι, Πρωτάτο, Μύστακας, Μικρό Πιστό, Άμφια, Αρίσβη, Αρχοντικά, Βάκος, Φιλλύρα, Δαρμένη, Σκάλωμα, Μέγα Πιστό και στην περιοχή Ιάσμου.
Με το πέρας της καταγραφής και μόλις φτάσουν στον ΕΛΓΑ οι δηλώσεις καλλιέργειας 2013, θα σταλούν τα πορίσματα στους κατά τόπους Δήμους, θα υποβληθούν ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς και μόλις ολοκληρωθούν όλα τα στάδια της διαδικασίας θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.