26.9.13

Συνεχίζεται το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που εφαρμόζει ο Δήμος Δράμας

Συνεχίζεται με μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, το πρόγραμμα τηλεϊατρικής που εφαρμόζεται από το Δήμο Δράμας και την κοινωνική υπηρεσία. Μετά το Σιδηρόνερο, το Μαυρόβατο, τη Νέα Σεβάστεια, τα Κουδούνια, το Μοναστηράκι και άλλες περιοχές του Δήμου όπου εξετάσθηκαν εκατοντάδες Δραμινοί, το πρόγραμμα έκανε στάση στην κοινότητα Μυλοποτάμου.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προσήλθαν αρκετοί κάτοικοι της κοινότητας κάνοντας χρήση του δωρεάν προγράμματος του Δήμου. Στο πλαίσιο των προληπτικών εξετάσεων, έγινε μέτρηση ζαχάρου, καρδιογράφημα, μέτρηση της πίεσης, τεστ οξυμετρίας, εξετάσεις σπιρομέτησης κ.ο.κ.
Το πρόγραμμα των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων εξυπηρετεί εκατοντάδες κατοίκους του Δήμου που για λόγους οικονομικούς ή λόγους απόστασης δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας αυτής της μορφής. Μέσω του προγράμματος στόχος είναι να αξιοποιηθεί η τηλεϊατρική προκειμένου να απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας ακόμη και οι κάτοικοι των απομακρυσμένων, περιοχών που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα.
Η ανταπόκριση μάλιστα των πολιτών αποδεικνύει ότι η υλοποίηση του προγράμματος έρχεται να καλύψει μία σημαντική κοινωνική αναγκαιότητα και για το λόγο αυτό ο Δήμος Δράμας θα συνεχίζει να το υλοποιεί φροντίζοντας να καλύψει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ωφελουμένων δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.