6.9.13

Συγκέντρωση στην Ορεστιάδα κατά του νέου νομοσχεδίου για την Παιδεία

Ανακοίνωση – κάλεσμα, εξέδωσε το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, Δασολογίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας για το νομοσχέδιο που αφορά την παιδεία κι έρχεται προς ψήφιση στην Βουλή στις 10 Σεπτεμβρίου.
Επίσης καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση μπροστά στην πλατεία Ορεστιάδας, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 19:00.
Στην ανακοίνωση τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «τούτες τις ώρες δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ενότητα και αγώνα. Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη ψηφίζει το Νομοσχέδιο για την παιδεία. Όλοι στους δρόμους. Και αυτός ο νόμος με τον αγώνα μας πρέπει να μείνει στα «χαρτιά». Με τις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου νομοσχεδίου γίνονται ακόμα περισσότερα βήματα στην κατεύθυνση του σχολείου της αγοράς, μπαίνουν ακόμα περισσότεροι ταξικοί φραγμοί στα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων. Όχι στο σχολείο της αγοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.