25.9.13

Λογομάχησαν και τον έστειλε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Συνελήφθη στο Σουφλί από αστυνομικούς, ένας 76χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά από σχετική ενημέρωση ότι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ένας 57χρονος, βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 76χρονο, διότι όπως προέκυψε, το μεσημέρι της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2013, στην αγροικία του, μετά από λογομαχία με τον 57χρονο για οικονομικές διαφορές, τον χτύπησε στο κεφάλι με υδροσωλήνα ποτίσματος.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην αγροικία, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε παράνομα ο 76χρονος και ο παραπάνω  υδροσωλήνας, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.