18.9.13

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης προσφέρει ζωή!

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τοπικούς Φορείς, ξεκινά μια προσπάθεια αναζήτησης ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ των ΟΣΤΩΝ, με σκοπό τη δημιουργία μιας τράπεζας μυελού των οστών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, που θα είναι ικανή να στηρίζει όσους βρεθούν στην ανάγκη μεταμόσχευσης.
Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται πράξη πιο ενεργά σήμερα, με αφορμή το πρόβλημα υγείας ενός νεαρού συμπολίτη μας, που μόλις στα 32 του χρόνια, καλείται τώρα να δώσει τον δυσκολότερο ΑΓΩΝΑ της ζωής του!
Ίσως εσείς ή ένας φίλος σας που θα ενημερώσετε, να είστε ο συμβατός δότης που θα μπορέσει να χαρίσει ζωή και ανθρωπιά και να λάβει χαρά, ικανοποίηση και δύναμη από αυτή του την πράξη.
Η διαδικασία πλέον είναι απλή, ΑΝΩΔΥΝΗ και δεν κοστίζει. Δίνετε απλά ένα μικρό δείγμα αίματος (όπως σε μια γενική αίματος), που σας επιτρέπει να δείτε αν είστε εσείς αυτός που θα δώσει συνέχεια στη ΖΩΗ!!!... Αν είστε ο τυχερός συμβατός δότης, η επόμενη διαδικασία είναι το ίδιο απλή και ασφαλής όπως με την αιμοδοσία ή τη δωρεά αιμοπεταλίων!!!
Ωράριο επισκέψεων στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείο Έβρου: Δευτέρα-Τρίτη- Τετάρτη, 10 πμ – 12 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.