5.9.13

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα Πανθρακικού – Λοκομοτίβ Πλόβντιβ

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με την Lokomotiv Plovdiv έχει ξεκινήσει και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας.
Ο φιλικός αγώνας με την Βουλγάρικη ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής και θα αρχίσει στις 18:30. 
Επίσης η ΠΑΕ προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να έρθει με το φίλο, φίλη, παιδί  ή σύζυγό του, πληρώνοντας δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Έτσι κάθε ζευγάρι φιλάθλων θα εισέρχεται στο γήπεδο με αντίτιμο 5 ευρώ κατά άτομο. Η είσοδος θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την θύρα 1, ενώ όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας θα εισέρχονται δωρεάν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/9/13 15:47

    Όταν με το καλό παίξουμε και με τη Μπάγερν που μας υποσχέθηκαν οι ταγοί μας, να το κάνετε και 20+ το εισιτήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.