27.9.13

Επίσκεψη εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο Κάτω Νευροκόπι

Την περιοχή του Κάτω Νευροκοπίου επισκέφθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από το Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Δράμας, κ. Σούσο, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία σε δύο σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.
Αρχικά επιθεώρησε τις εργασίες διαπλάτυνσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου Βαθυτόπου – Καταφύτου. Το έργο βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης και ήδη εκτελούνται οι εργασίες διαγράμμισης της οδού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το εργοτάξιο της παράκαμψης Κ. Νευροκοπίου στο ύψος της γέφυρας που κατασκευάζεται στην περιοχή, όπου διαπίστωσε με ικανοποίηση τους ταχύτατους ρυθμούς εκτέλεσης των εργασιών.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο λεκανοπέδιο ο κ. Αντιπεριφερειάρχης περιήλθε τους αγρούς της περιοχής, στους οποίους αυτή την εποχή πραγματοποιείται η συγκομιδή της πατάτας, και συνομίλησε με παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε πως «το Κάτω Νευροκόπι είναι γνωστό για τις κλιματολογικές του ιδιαιτερότητες, το διασυνοριακό του χαρακτήρα και τη μονοκαλλιέργεια της πατάτας. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά μας επιβάλλουν να επιδεικνύουμε ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή. Αυτή τη στιγμή προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό η εκτέλεση σημαντικών έργων, όπως η παράκαμψη Νευροκοπίου και ο δρόμος Βαθυτόπου – Καταφύτου.

Διαπίστωσα με την ευκαιρία της επίσκεψής μου, πως η παραγωγή της πατάτας κυμαίνεται φέτος σε καλά επίπεδα και η συγκομιδή της εξελίσσεται ομαλά. Το στοίχημα της τιμής της πατάτας παραμένει και θεωρώ ότι η προσπάθεια από όλους τους παραγωγούς να κρατήσουν τις τιμές σε ικανοποιητικά γι' αυτούς επίπεδα θα πρέπει να είναι ενιαία και διαρκής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.