10.9.13

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης στην Κομοτηνή

Την Κομοτηνή θα επισκεφθεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του κόμματος, Γιώργος Σταθάκης.
Ο κ. Σταθάκης θα έχει στις 12 το μεσημέρι συνάντηση με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ενώ το βράδυ στις 19:30 θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική ομιλία στην Πλατεία Ειρήνης με θέμα «Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία. Η Κυβέρνηση της Αριστεράς αύριο».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/9/13 14:26

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Βερολίνο ετοιμάζεται να δώσει στον Τσίπρα κούρεμα χρέους μεγαλύτερο του 50%, μετά την υπόσχεση του Αλέξη (του καλού παιδιού) για σειρά παραστάσεων στη Γερμανία όπου θα μιμείται τη φωνή και το ύφος του Ανδρέα Παπανδρέου! Καλό deal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.