19.9.13

Σχολικά είδη διένειμε δωρεάν σε παιδιά οικογενειών Ρομά ο Δήμος Δράμας

Μετά τη δωρεάν διανομή σχολικών ειδών στα παιδιά των οικογενειών που εξυπηρετούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο και το ιατροκοινωνικό κέντρο της οδού Φιλίππου, πραγματοποίησε ο Δήμος Δράμας, χαρίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία στους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους.
Τα σχολικά είδη ήταν προσφορά του Δήμου της Δράμας και του ιατροκοινωνικού κέντρου της ΔΕΚΠΟΤΑ προκειμένου οι μαθητές να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με όλα τα απαραίτητα εφόδια.
Η διανομή δωρεάν σχολικών ειδών η οποία πραγματοποιήθηκε  και πέρσι, αποτελεί ταυτόχρονα και κίνητρο για τους μαθητές ώστε να παρακολουθήσουν ανελλιπώς τα μαθήματα του σχολείου χωρίς απουσίες στην διάρκεια της χρονιάς με σκοπό του Δήμου της Δράμας την πλήρη ενσωμάτωση των Ρομά στον κοινωνικό ιστό της πόλης και αυτό επιτυγχάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.