21.9.13

Παράταση ολοκλήρωσης του ποδηλατόδρομου στην Κομοτηνή

Τον Φεβρουάριου του 2014, μετατίθεται η παράδοση του έργου κατασκευής ποδηλατόδρομου στην Κομοτηνή. Την απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίαση του και στο διάστημα των πέντε μηνών, οι εργασίες θα επικεντρωθούν επί της οδού Ορφέως, αλλά και στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων που παραμένουν στις οδούς Νικολάου Ζωίδη και Δημοκρίτου.
Η παράταση, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη, κρίθηκε αναγκαία εξαιτίας ζητημάτων που προέκυψαν από την σύμπραξη περισσότερων φορέων για μια σειρά από διαφορετικές παρεμβάσεις, όπως για παράδειγμα η υπογειοποίηση, που απαιτεί το έργο του ποδηλατόδρομου.
Επιπρόσθετα, κρίθηκε σκόπιμο στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μια περίοδο κρίσιμη για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στο κέντρο της πόλης, να προβλεφθεί ένα «μαξιλάρι» μερικών ημερών, κατά τις οποίες οι εργολάβοι θα κατεβάσουν ρυθμούς στην εκτέλεση των εργασιών, ώστε αυτές να επηρεάσουν στο ελάχιστο την κίνηση των καταναλωτών στα καταστήματα που γειτνιάζουν με τον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/13 18:51

    Η "σύμπραξη περισσότερων φορέων" καλά πάει οι εργασίες τους προηγούνται κατά πολύ των εργολάβων και των υπηρεσιών του δήμου. Μην προσβάλετε και την νοημοσύνη μας πως αρμενίζει το καράβι εδώ και μήνες το βλέπουμε. Να αφήσουν τα λόγια και να διορθώσουν τον κακό τους εαυτό γιατί η ταλαιπωρία δεν υποφέρεται άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/13 23:34

    To πιο γελοιο-κακοσχεδιασμενο εργο που εκανε ποτε ο δημος Κομοτηνης ειναι ο ποδηλατοδρομος, συμαζεψτε το μπας και σωσετε την παρτιδα, εγω ειμαι υπερ του ποδηλατοδρομου αλλα ο σχεδιαστης να λαβει υποψην του οτι ειμαστε μια πολη με καθολου σχεδον παρκινγκ (και απο τις πολεις με τα περισσοτερα αυτοκινητα) και λιγο σεβασμο σε εμας τους ποδαρατους, σημερα που περπατουσα (τροπος του λεγειν περπατουσα) κανενα μα κανενα ποδηλατο δεν πηγαινε απο τον ποδηλατοδρομο (ολοι προσπαθουσαν να κοψουν δρομο) και καμια μαμα με καροτσακι δεν μπορουσε να περπατησει στον ποδηλατοδρομο λογο χαλιας κατασκευης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/13 05:06

    Κολοκύθια με τη ρίγανη.
    Για να το δώσει προεκλογικά το κάνει ο Πετρίδης αφού δεν έχει να δείξει και κανένα άλλο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/13 13:27

    5:06 το πρωί πάλι ο κακός ο Λύκος..., λάθος ο Δήμαρχος,σε κυνηγούσε στους εφιάλτες σου. Ή μήπως πλέον δε σε αφήνει καν να κοιμηθείς η σκέψη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.