19.9.13

Όταν ο Χρύσανθος Λαζαρίδης υπερασπιζόταν τον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την άνοιξη του 2011, όταν ακόμα η ΝΔ βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, καταδίκαζε μεν τους προπηλακισμούς πολιτικών, βάζοντας όμως πολλά «αλλά». Επιπλέον, υπερασπιζόταν τον ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγορούνταν (πάλι τότε) από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι υποκινούσε τα επεισόδια.
Επίσης στην ίδια συνέντευξη ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ερωτηθείς εάν τα επεισόδια τα προκαλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε χαρακτηριστικά: «Ε, όπως απεδείχθη όχι. Διότι, όπως απεδείχθη ας πούμε – διότι κόντευα να το πιστέψω και εγώ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει τέτοια πράγματα σ' όλη την Ελλάδα. Και αποδείχθηκε σε 2 τουλάχιστον περιπτώσεις ότι πρωτοστατούσαν και άτομα που δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπήρξαν ποτέ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν όμως μέλη του ΠΑΣΟΚ».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/13 21:01

    Πέστα μεγάλε!!!
    Δείξε την κωλοτούμπα του Σαμαρά και πώς αντάμα χαντακώσατε τη χώρα υπονομεύοντας τον ειλικρινέστατο Γεώργιο Ανδρέα Γεωργίου ΠΑπανδρέου!!!

    Παραδέχεστε επιτέλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια περιθωριακή φούσκα που την διογκώνει η λαοθάλασσα των ζαλισμένων νεάντερταλ του ΠΑΣΟΚ που ξεβολεύτηκαν περισσότερο απότομα από όσο μπορούσαν να αντέξουν και να κατανοήσουν.

    Μόνη σωτηρία όσοι πραγματικοί ΠΑΣΟΚοι μπορούν να υποστηρίξουν την σοβαρή πρόταση μιας νέας κεντροαριστεράς για να πείσει το λαό. Και τα νεάντερταλ άνθρωποι είναι και έχουν λογική. Θα επικρατήσει της προσωρινής πίεσης του συναισθηματικού παροξυσμού για αυτό που βιώνουμε και δήθεν είναι αποτέλεσμα του μνημονίου και του Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/13 08:41

    χα χα χα χα ....ψηφιστε σαμαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.