10.9.13

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ροδόπης: «Εμπρός για ένα κόκκινο Σεπτέμβρη»

Η Τοπική Επιτροπή Ροδόπης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χαιρετίζει την απόφαση της τοπικής ΕΛΜΕ για 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.
Σε ανακοίνωση της τονίζει πως «η πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πλήρως εναρμονισμένη με τις επιταγές ΕΕ –ΔΝΤ – ΕΚΤ προχωρά στην αντιδραστική μεταρρύθμιση όλων των βαθμίδων της παιδείας αποκλείοντας χιλιάδες παιδιά και νέους από το δικαίωμα τους στην εκπαίδευση. Η δημιουργία ενός νέου σχολείου με λιγότερους καθηγητές, λιγότερα κτίρια, λιγότερη μόρφωση και τελικά πολύ περισσότερο εχθρικό στα παιδιά των εργαζομένων και του λαού πρέπει να ανατραπεί».
Παράλληλα, καλεί τους μαθητές, τους γονείς και την τοπική κοινωνία να σταθούν πλάι στο πλευρό των καθηγητών για ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα παιδείας χωρίς ταξικούς φραγμούς. Τέλος, κάνει κάλεσμα στην συγκέντρωση της ΕΛΜΕ Ροδόπης, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην Πλατεία Ειρήνης.

1 σχόλιο:

  1. Για τα ιδιωτικά - ιδιαίτερα μαθήματα που αναγκάζονται να κάνουνε οι μαθητές του Λυκείου ,από διορισμένους στο δημόσιο Καθηγητές τσιμουδιά ........ουτε φωνή ...ούτε ακρόαση .....

    Ρώτησαν οι σύντροφοι στη Ροδόπη πόσα χρήματα πληρώνουν οι άμοιροι γονείς για να κάνουν φροντιστήρια στα παιδιά οι εν λόγω καθηγητές ..{ Οχι όλοι βέβαια άλλά η συντριπτική πλειοψηφία }.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.