17.9.13

Η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην 78η ΔΕΘ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, συμμετείχαν στην 78η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, από το διάστημα 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2013.
Σε μια ανανεωμένη Διεθνή Έκθεση, πλαισιωμένη με δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις, η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή ενημέρωσε το κοινό για την πορεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονία – Θράκη 2007-2013» και για το επιχειρείν σε όλες τις  Περιφερειακές Ενότητες, ενώ επιχειρήσεις της περιοχής μας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας για να προβάλλουν τα προϊόντα και τις  υπηρεσίες τους.
Κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης  το κοινό που επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, είχε την ευκαιρία να γευτεί παραδοσιακά εδέσματα, γλυκά και ποτά στο πλαίσιο του αφιερώματος της γαστρονομίας, ενώ ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης είχε την ευκαιρία κατά το πρώτο διήμερο της έναρξης να συνομιλήσει  με τους επιχειρηματίες για θέματα που απασχολούν  τον κλάδο τους.
Να σημειωθεί πως το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος, οι Αντιπεριφειάρχες Φώτης Καραλίδης, Αρχέλαος Γρανάς, Γιώργος Γερομάρκος και Σταύρος Βαβίας καθώς και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.