3.9.13

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην 78η ΔΕΘ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, συμμετέχουν στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.
Λαμβάνοντας υπόψη τους  βασικούς άξονες, την Καινοτομία, την Τεχνολογία, την Ανάπτυξη και την Εξωστρέφεια, που τέθηκαν από την πλευρά των διοργανωτών, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, θα δώσει δυναμικό παρών με όλα τα Επιμελητήρια παρέχοντας εκθεσιακό χώρο και την δυνατότητα να προβάλουν οι επιχειρήσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα είναι ανοικτό όλες τις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στο Hall 16. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τα Επιμελητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.