24.9.13

Προσπάθησε να περάσει από τον Έβρο 23 μετανάστες μέσα στο τροχόσπιτο του

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή των Φερών, ένας 43χρονος, ο οποίος επιχείρησε να προωθήσει στο ελληνικό έδαφος είκοσι τρεις μετανάστες. Οκτώ από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, επτά υπήκοοι Αφγανιστάν, έξι υπήκοοι Σομαλίας και δύο υπήκοοι Ιράκ.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν σταθμευμένο ένα τροχόσπιτο, με πινακίδες Ηνωμένου Βασιλείου, στο εσωτερικό του οποίου ήταν ο 43χρονος, ενώ πλησίον του ανέμεναν είκοσι τρεις μετανάστες, προκειμένου να επιβιβασθούν. Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και ύστερα από σθεναρή αντίσταση συνελήφθη. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο διακινητής μετέβη στο παραπάνω σημείο, προκειμένου να επιβιβάσει τους μετανάστες στο όχημά του και να τους προωθήσει στο εσωτερικό στη χώρας.
Σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.