30.8.13

Ο Σύλλογος Trel@cademy συμμετέχει στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης

Η TREL@CADEMY για πρώτη φορά παίρνει μέρος στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης (1-8 Σεπτεμβρίου), με σκοπό να βιώσει την εμπειρία μιας τέτοιας γιορτής,  η οποία θα τη γεμίσει εφόδια για μια πιθανή μελλοντική παρόμοια διοργάνωση και στην πόλη της Κομοτηνής.
Τα μέλη του συλλόγου δηλώνουν έτοιμα να βάλουν τα δυνατά τους σε άλλη μια δράση για να εκπροσωπήσουν επάξια την Κομοτηνή. Το Δ.Σ. ευελπιστεί στο άριστο της διοργάνωση και τη στήριξη των συμπολιτών μας ώστε να υπάρχουν έσοδα και μέρος αυτών να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό κάτι το οποίο συνηθίζει να κάνει η trel@cademy σε κάθε της εκδήλωση.
Το στέκι του συλλόγου θα είναι δίπλα στη ΔΕΗ, πίσω από τη μικρή σκηνή και τα μέλη της Trel@cademy θα βρίσκονται εκεί με φαγητό, ποτό, μουσική, bazaar χειροποίητων και πολύ διάθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.