11.8.13

Ο Ross Daly στο Φυσικό θέατρο Μαρμαρίτσας στην Μαρώνεια Ροδόπης

Μία μουσική επικοινωνία του ανθρώπου και της Φύσης, πραγματοποιείται κάθε Αυγουστιάτικο Φεγγάρι στην ιδιαίτερη περιοχή της Μαρμαρίτσας Μαρωνείας. Μέσα στα φυσικά της βράχια και δίπλα στο κύμα έχουν φιλοξενηθεί τα τελευταία χρόνια σημαντικοί καλλιτέχνες. Φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε έναν, που είναι ίσως ο καταλληλότερος για την ανάδειξη της μαγείας του χώρου του φυσικού αυτού θεάτρου.
Ο Ross Daly λύρα, σάζι, τάρχου), την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, στις 21:30, πλαισιωμένος από την Κέλυ Θωμά (λύρα) και τον Γιώργο Μανωλάκη (λαούτο, φωνή) θα μας παρουσιάσει μια μουσική διαδρομή, δικιά του αλλά και της παράδοσης πολλών Ανατολίτικων Χωρών.
Προπώληση εισιτηρίων: Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο (Δημοκρίτου 7 Κομοτηνή, τηλέφωνο 25310-84040). Τιμή Εισιτηρίου: Προπώληση 10 Ευρώ, Ταμείο 12 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.