1.8.13

Ολοκληρώθηκε μεγάλη δημοσκόπηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 31 Ιουλίου, μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με ερωτήματα πολιτικής επικαιρότητας και ερωτήματα με θεματολογία της εκλογές της αυτοδιοίκησης τον Μάιο του 2014!
Οι ερωτήσεις της δημοσκόπησης πολλές, οι απαντήσεις του κόσμου πολύ ενδιαφέρουσες. Να σημειώσουμε ότι η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από μεγάλη εταιρία στην Αθήνα για λογαριασμό αυτοδιοικητικού παράγοντα της περιοχής μας και της παράταξης του και ήταν τηλεφωνική. Σε ότι αφορά τα επιστημονικά ευρήματα της μέτρησης, αυτά θα δοθούν πριν τον 15αυγουστο στον ενδιαφερόμενο, αλλά από τα πρώτα στοιχεία, τα οποία έχει δει και η Piazza, φαίνεται ότι αυτά είναι πολύ ικανοποιητικά … με προϋποθέσεις!!!
Στα δύο πράγματα στα οποία μπορούμε να αναφερθούμε και να σας δώσουμε μια γεύση από την δημοσκόπηση, είναι ότι οι χρυσοθήρες … είναι πολλοί μόνοι στην προσπάθεια τους, ενώ κάποιοι που προσπαθούν να είναι υποψήφιοι στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 … θα μείνουν με την προσπάθεια!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/13 21:10

    Μια και μιλάμε για δημοσκοπήσεις, σκέφθηκα το εξής:

    Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook, ο οποίος καλεί τους διαδικτυακούς φίλους του να συλλέξουν πέτρες, ρόπαλα και μάρμαρα, που θα χρησιμοποιηθούν «το Σεπτέμβριο για την καταστολή της κρατικής βίας».


    Θα πήραν κι αυτοί καμιά δημοσκόπηση που τους δείχνει ανεβασμένους, έτοιμους να λάβουν εντολή διακυβέρνησης, πανικοβλήθηκαν και έβγαλαν στον αέρα τις ειδικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/13 22:52

    Αν νομίζουν ότι με τις στημένες και παραγγελμένες δημοσκοπήσεις θα πετύχουν να διαχειριστούν το καινούργιο ΕΣΠΑ εκατοντάδων εκατομμυρίων, πλανώνται.
    Ετελείωσαν να τους πείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/13 23:11

      Τώρα θα κατέβει ο Άγγελος Αντ. για να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση αφού τόσα χρόνια στην περιφέρεια έχει και την απαιτούμενη εμπειρία. Θυμηθείτε το.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/13 12:19

    Πείτε σαυτόν που την παρήγγειλε τον αυτοδιοικητικό τη σοφή φράση του λαού
    "κλάνει ο πεθαμένος?" , προχθές του την είπαν στο Φανάρι κι έφυγε τρέχοντας.
    Ας μην ξοδεύει τις λεφτουδάρες του κι ας μην ξευτελίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/13 16:16

      Δεν θέλουμε τους φυτεμένους απο τη συμφωνία Βενιζέλου-Σαμαρά κοινούς των δυο ντερμπεντέρηδων υποψήφιους αυτοδιοικητικούς;
      Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/13 19:43

      Ούτε καιΣΥΡΙΖΑ γιατί οι φυτεμένοιέχουν βασικούς υπαλλήλους Συριζαίους για να ψαρεύουν από παντού πχ Κατσιμίγας κα

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.