2.8.13

Ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Βενιζέλου στην Δράμα

Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών αλλά και των πεζών, στην οδό Βενιζέλου βάζει ο Δήμος της Δράμας αρχίζοντας από 5 Αυγούστου την ανακατασκευή του δρόμου.
Λόγω των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό 19ης Μαΐου έως την οδό Κουντουριώτου και από την οδό Καραϊσκάκη έως την οδό Βενιζέλου από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013. Επίσης λόγω της μη διέλευσης των απορριμματοφόρων οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να μεταφέρουν τα απορρίμματά τους στους κάδους που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Θερμοπυλών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι μόνο η αρχή μίας σειράς παρεμβάσεων που θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο στο ιστορικό κέντρο της πόλης, προκειμένου να λυθούν πάγια προβλήματα και να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο ιστορικός πλούτος της πόλης.
Σε δήλωσή του σχετικά με τις επικείμενες εργασίες για την ανακατασκευή και ανάδειξη της οδού Βενιζέλου αλλά και του υπόλοιπου ιστορικού κέντρου, ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «πρόκειται για παρεμβάσεις που σχεδιάζουμε προκειμένου να λυθούν διαχρονικά προβλήματα. Η Δημοτική μας Αρχή αγγίζει θέματα τα οποία μέχρι σήμερα ήταν ανέγγιχτα και τα οποία είναι γνωστά σε όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.