16.8.13

Διακοπές (ρεύματος) στη Σαντορίνη

Ζήσε το μύθο σου κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα! Πάλι καλά δεν έγιναν εκλογές και δεν επηρεάστηκε ο τουρισμούς. Μαλακοπίτουρες…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/8/13 09:05

    Α ρε αθανατη Ελαδα με τους αθανατους Ελληνες που βλεπουν παντα αυτο που θελουν αυτοι, που ειναι αραγε ο δικος σας ο Φωτοπουλος το παιδι του λαου να κατεβαζει τους διακοπτες οποτε γουσταρει αυτος και για λογους και μονο του συναφιου του !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/8/13 03:09

    Οι ΔΕΗτζήδες μονάχα στα σπίτια τους στα μπαγκαλόους στο Φανάρι ξέρουν να βάζουν έξτρα στύλους . Τα δικά μας είναι για πέταμα τα δικά τους τα περνάν για παλάτια.Με τα δικά μας λεφτά και με τις δικές μαςψήφους που δεν θα ξαναδούν στην δημαρχία όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/8/13 20:31

    Εδώ που τα λέμε, για κάποιους - πολλούς μάλλον - η κρίση και η προδιαγεγραμμένη κατάσταση φαντάζει απελπιστική.

    Δηλαδής, να μεγαλώνεις σε έναν σοσιαλιστικό παράδεισο, να παίρνεις το πτυχίο σου αξιοποιώντας τις κομματικές νεολαίες και την εσωτερική τους πληροφόρηση (πτυχίο - εισιτήριο για το δημόσιο) να είσαι βολεμένος με τη δουλίτσα σου που κέρδισες με αγώνες και θυσίες για το κόμμα, (δουλίτσα που ίσως δεν ξέρεις σε ποιά διεύθυνση βρίσκεται), να έχεις ανοίξει και μια επιχείρηση στο όνομα της κυράς τύπου "κιλότες η Σούλα", να έχεις πάρει το δανειάκι σου να χτίσεις κι ένα σπίτι στα παιδιά (που σπουδάζουν και αγωνίζονται κι αυτά όπως εσύ για να βρούνε μια θεσούλα στο δημόσιο) κι εκεί που κόντευες τα 50 για να βγείς κι εσύ στη σύνταξη να τσιμπήσεις κι ένα καλό εφάπαξ, να ξεκουραστείς βρε αδερφέ στα γεράματα, ΤΣΑΚ, σκάει η κουφάλα η Μέρκελ και κοντεύει να στα ρημάξει όλα. Εμ, πως να μην ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ η χρυσή αυγή μετά. Λογικό σε βρίσκω πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/8/13 20:55

    για να καταλάβετε ότι είμαστε έθνος ηλιθίων παλιανθρώπων.
    το 1956 η Βασίλισσα Φρειδερίκη οργάνωσε κρουαζιέρα 110 γαλαζοαίματων στα ελληνικά νησιά.
    Ήταν η εξυπνότερη ,και φθηνότερη προβολή των τουριστικών δυνατοτήτων της Ελλάδος.
    Εκατοντάδες δημοσιογράφοι μεταφέραν εικόνες του γεγονότος ΔΩΡΕΑΝ, μέρος των εξόδων είχε χορηγηθεί απο τον Σταύρο Νιάρχο.
    Καταλαβαίνετε τι έγραψαν και τι είπαν οι συριζαίοι της εποχής.
    Εθνος κομπλεξικών....καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/13 14:51

      Αφου ειδαμε και τους ΠΑΣΟΚτσηδες να επαινουν την Φρειδερικη, κλεισαμε ως αντρες...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/8/13 22:01

      Και πού το ξέρεις τι είμαι;;;; Ως άντρες κλείσατε προ πολλού αν εννοείς ότι ούτε ειλικρινείς είστε ούτε ικανοί.

      Ο λαϊκισμός πάντως είναι παρών δυναμικά σε κάθε εποχή. Δεν βλέπω πάντως να επαινεί κανείς τη Φρειδερίκη γενικά. Βλέπω απλά μια επισήμανση ότι ακόμα και τα καλά που έκαναν αντιδημοφιλείς φιγούρες του τόπου, ο αριστερολαϊκισμός τα ισοπέδωνε και τα διαστρέβλωνε.

      Όπως και σήμερα.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.