4.8.13

Παράκληση προς τους κυβερνόντες λίγο πριν μας πάρουν τα σπίτια!

Όταν θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών, να αρχίσουν απ’ αυτούς που ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Εμείς οι υπόλοιποι εδώ στην Piazza ψηφίσαμε …
...να μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/13 21:38

    Αν για ένα πράγμα είμαι σίγουρος είναι ότι στις μεθεπόμενες εκλογές (που γίνουν πολύ σύντομα μετά τις επόμενες) θα έχουμε "μάχη" μνημονιακών. Μόνο. Και πολύ γέλιο επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/13 21:50

    Το έχω!!!

    Βρήκα τη λύση στο έλλειμα ΚΑΙ το δημόσιο χρέος:

    δέχομαι εγώ προσωπικά να προσληφθώ στο δημόσιο, με μισθό €7.000.002.000 το μήνα, και να πληρώνω φόρο €7.000.000.000 το μήνα.

    Έτσι με 12 μηνών ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ, θα σωθεί η Ελλάδα!!!
    Από τους δικούς μου και μόνο φόρους, το κράτος θα εισπράττει €84.000.000.000 το χρόνο, και η Ελλάδα θα γίνει ξανά πλούσια!

    Δοξάστε με!!

    (λογική ΑΔΕΔΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/13 21:53

    O κ. Γιάννης Δραγασάκης μας πληροφόρησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση (;) δεν πρόκειται να συνεχίσει την πολιτική των κρατικών ελλειμμάτων αφενός διότι αυτή είναι ατελέσφορη και αφετέρου διότι ουδείς πλέον δανείζει το ελληνικό κράτος! Δικαιούμαι λοιπόν κι εγώ να ρωτήσω: τι διαφορετικό λέμε τρία χρόνια τώρα εμείς οι απεχθείς, μνημονιακοί, δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες; Μας ξεπέρασε κι εμάς ο κ. Δραγασάκης! Δεν θα μπορούσε να πει καλύτερα το προφανές: ότι το ελληνικό κράτος μπατίρησε κι ότι με ή χωρίς μνημόνιο θα ζήσουμε με όσα βγάζουμε. Εγώ καλοσωρίζω τη δήλωση αυτή, όπως και την παλιότερη δήλωση Παπαδημούλη ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για προσλήψεις ούτε για επιστροφή μισθών στο 2009. Το ερώτημα βέβαια παραμένει πάντα: ο Λαφαζάνης, δηλαδή το 1/3 του ΣΥΡΙΖΑ τα γνωρίζουν όλα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/8/13 21:54

    Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για το θέμα της άρσης των πλειστηριασμών σκέφτομαι πόσο λάθος διεξάγεται και πάλι ο δημόσιος διάλογος στη χώρα. Το ζήτημα τίθεται και πάλι σε οριζόντια λογική. Να καταργηθούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας (γενικώς) ή να μην καταργηθούν (γενικώς); Η λεπτομέρεια είναι βέβαια ότι στην Ελλάδα είμαστε εναντίον των οριζόντιων μέτρων μόνο όταν αυτά είναι περικοπές ή φόροι. Στις εξίσου άδικες οριζόντιες παροχές ουδείς αντιδρά. Δεν θυμάμαι για παράδειγμα να αντέδρασε κανείς όταν τα επιδόματα παραγωγικότητας στο δημόσιο δόθηκαν σε όλους τους υπαλλήλους ανεξαρτήτως παραγωγικότητας ή όταν τα επιδόματα πολυτέκνων δόθηκαν σε όλους τους πολύτεκνους ανεξαρτήτως εισοδήματος. Αυτά ήταν δίκαια μέτρα δηλαδή;
    Τώρα αναρωτιόμαστε για το αν πρέπει να αρθεί το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας λες και όλοι οι οφειλέτες είναι ίδιοι. Λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι που βρέθηκαν σε αδυναμία εξυπηρέτησης των οφειλών τους ακούσια και άλλοι που δεν τους φταίει κανείς παρά μόνο το κεφάλι τους. Διάκριση! Αυτό λείπει πρίν και πάνω από όλα σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.