22.8.13

Το άλσος της Τσίγγλας στο Διδυμότειχο ζωντανεύει χάρη στον Εθελοντισμό!

Το άλσος της Τσίγγλας, το διαμάντι του Διδυμοτείχου, μετά από 10 χρόνια εγκατάλειψης άρχισε να λάμπει ξανά!
Με την βοήθεια της Service Civil International, εθελοντές από όλη την Ευρώπη (Ρώμη, Μιλάνο, Λουξεμβούργο, Βαρκελώνη, Πράγα, Κωνσταντινούπολη κλπ) αλλά και από το Διδυμότειχο, εργάσθηκαν επί έναν μήνα για την ανάπλαση του όμορφου αυτού άλσους.
Ο Δήμος Διδυμοτείχου αφενός για να τιμήσει τους  εθελοντές και αφετέρου για να δώσει την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν το αναγεννημένο άλσος, διοργανώνει «Βραδιά Εθελοντισμού», προσκαλώντας την νεολαία του κεντρικού και βορείου Έβρου την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 21:00, στις κεντρικές αθλητικές εγκαταστάσεις του άλσους της Τσίγγλας, για μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό με γνωστούς dj της περιοχής.
Να είμαστε όλοι εκεί για να χαρούμε τις ομορφιές της φύσης μας αλλά και για να δώσουμε την υπόσχεση σε όλα τα παιδιά  που εργάσθηκαν σκληρά αυτό το καλοκαίρι, ότι θα φροντίσουμε να διατηρήσουμε το άλσος τουλάχιστον όπως μας το παραδίδουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.