7.8.13

Η ανάπτυξη έρχεται στην ΣΕΚΑΠ με απολύσεις και μειώσεις μισθών

Απίθανα πράγματα ακούστηκαν κατά την πρώτη συνάντηση των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ και του νέου προέδρου Σεργκέι Σαμποτνίσκι. Την Τρίτη 6 Αυγούστου οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ ζήτησαν να μάθουν πότε θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα μηνών και ο εκπρόσωπος του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη τους απάντησε πως θα υπάρξουν απολύσεις και μειώσεις μισθών!!!
Μετά από πιέσεις που υπήρξαν σε υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας, σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου, υπήρξε ανακοίνωση στο εργοστάσιο που καλεί τους εργαζομένους σε οικειοθελείς αποχωρήσεις με αποζημίωση.
Η κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή ανάμεσα στους εργαζομένους και την τοπική κοινωνία είναι έκρυθμη, καθώς άλλα άκουγαν την περίοδο διαδικασία πώλησης της ΣΕΚΑΠ και άλλα βλέπουν τώρα. Να σημειωθεί πως για αύριο Πέμπτη 8 Αυγούστου έχει προγραμματίσει από τους εργαζομένους, στάση εργασίας και συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.