7.8.13

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό Γαζώρου

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου έχει ξεκινήσει και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας.
Το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα διεξαχθεί την Πέμπτη  8 Αυγούστου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής και θα αρχίσει στις 18:30 και η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να έρθει με το φίλο, φίλη, παιδί  ή σύζυγό του, πληρώνοντας δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Έτσι κάθε ζευγάρι φιλάθλων θα εισέρχεται στο γήπεδο με αντίτιμο 5 ευρώ κατά άτομο. Η είσοδος θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την θύρα 1.
Όσοι φίλαθλοι έχουν πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας επιδεικνύοντας το απόκομμα της απόδειξης τους θα εισέρχονται δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.