26.8.13

Να τι στηρίζει το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ! Όταν ο αηδίας Άδωνις παίζει με τις ζωές των εργαζομένων (ΒΙΝΤΕΟ)

Προκλητικός απέναντι στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών εμφανίστηκε στο κανάλι MEGA ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Χαρακτηρίζοντας τις κινητοποιήσεις «ντροπή» και κάνοντας λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό», ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στους εργαζομένους λέγοντας τούς ότι «σας έχουμε προστατευμένους, στα πούπουλα» και πως «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο». «Εγώ εκπροσωπώ εδώ τον ιδιωτικό τομέα», είπε σε άλλη αποστροφή του λόγου του.
Οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική από την 1η Σεπτεμβρίου τίθενται σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας.
 

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/13 21:09

    Υποθέτω ότι οι συριζαιοι δεν εξέγερθηκαν που ο πρόεδρος Αλεξης έκανα τζάμπα διακοπές στη βιλαρα επιχειρηματία στους Αντιπαξους διότι αυτός θα είναι "καλός" επιχειρηματίας. Δεν ζητάει ποτε πολιτικά ανταλλάγματα, δεν κάνει ποτε δουλειές με το δημόσιο, κόβει όλες τις αποδείξεις στην εφορία, δεν κάνει ποτε απολύσεις και μόνο προσλήψεις, δεν κάνει ποτε μειώσεις παρά μόνο αυξήσεις μισθών; Αλλοιώς θα είχατε βγει στα κάγκελα και θα ξεφωνιζατε εναντίον του Τσίπρα που πρόδωσε τον αγώνα σας. Ετσι δεν είναι συντροφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/8/13 21:09

    Το κακό με τον Τσίπρα δεν είναι ότι έκανε διακοπές σε βίλα μεγαλοεπιχειρηματία στους Παξούς. Στο καθεστώς της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει όπου και με όποιον θέλει διακοπές. Το κακό με τον Τσίπρα είναι ότι όταν έκαναν ή κάνουν το ίδιο οι πολιτικοί του αντίπαλοι μιλούσε για "διαπλοκές" και "σάπιο πολιτικό σύστημα, υπηρέτη της εγχώριας κλεπτοκρατίας". Η απέραντη υποκρισία είναι το πρόβλημα με τον κ. Τσίπρα, η οποία ήδη έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/13 07:22

    Δηλώνει κεντροαριστερός. Δεν πολυσυμπαθεί μεν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ΝΔ τον αηδιάζει. Αλληθωρίζει προς ΔΗΜΑΡ χωρίς να το ομολογεί ευθέως. Είναι ψιλομνημονιακός εξ ανάγκης, αλλά θέλει "προοδευτικές λύσεις" (τρέχα γύρευε τι σημαίνει αυτό..), θεωρεί υποχρέωσή του να κράξει τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί είναι ακροδεξιός κι έτσι να τονώσει τα κεντροαριστερά του φρονήματα, την ώρα που ουδόλως ενοχλείται από κάτι τάχαμ δήθεν κεντροαριστερίζοντα ευχολόγια που βρωμάνε κούφια προοδευτικίλα πασπαλισμένη με ναφθαλίνη. Να ο τύπος του "κεντροαριστερού" χωρίς λόγο ύπαρξης. Πάρτε το χαμπάρι ορισμένοι: κεντροαριστερός δεν γίνεσαι κράζοντας τον Γεωργιάδη εθιμικώ δικαίω, μην έχοντας τα κότσια να παραδεχτείς ότι κάνει δουλειά ή επενδύοντας σε θέσεις δημαρίτικης υπνηλίας. Κεντροαριστερός γίνεσαι πολεμώντας μέσα στο καμίνι της παγκόσμιας κοινής λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/8/13 07:28

    Πολύ εκνευρισμό διακρίνω ΣΕ ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο στους ψευτοαριστερούς, επειδή ο Γεωργιάδης ξεφτιλίζει (έστω επικοινωνιακά προς το παρόν) τους συνδικαλιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/8/13 07:44

    νέα μόδα λέει στην Ελλάδα η λεύκανση πρωκτού.
    ουρές στους πλαστικούς.
    παρακολουθώ έντρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/8/13 13:09

    Πολύ λυπάμαι που θα στεναχωρήσω πολλούς comme-it-faut αλλά μακάρι ο Άδωνις να γινόταν πρωθυπουργός. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειάζεται η δύστροπη, κακομαθημένη Σοβιετική Ελλάδα σήμερα.

    Δεν ξέρω πως το βλέπετε αλλά δεν χαρίζεται και δίνει πόνο σε αυτούς που το αξίζουν. Και αυτό μπου αρκεί. Και μην εκπλαγείτε αν αρχίσει και παρουσιάζει μια "μετεωρική" πορεία από εδώ και εμπρός - και δεν πάει να χτυπιέται σαν το χταποδι όλος ο προλεταριακός και εθνοκομμουνιστικός εσμός, das "dimosio" ist KAPUTT

    Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για το αστοιχείωτο βλαχάκι που το παίζει επαναστάτης, υπόσχεται θερμούς Σεπτέμβρηδες (δεν κάνεις τίποτα άλλο να ηρεμήσεις βρε άνθρωπε μου, πάλι στην καμπούρα μας θα ξεθυμάνεις; ) αλλά με το αίμα άλλων κορόιδων, σιγά μη ματώσει ο ιδιος, φιλοξενείται από επιχειρηματίες αλλά του τη σπάνε οι "βιβλιοπωλητές". Αυτό τον αλλοπρόσαλλο ελιτίστικο αναρχοσοσιαλισμό των οπισθίων της μαϊμούς που βρίζουμε όποιον θέλουμε αλλά θιγόμαστε με το παραμικρό και βάζουμε τα κλάματα όταν μας στριμώχνουν οι δημοσιογράφοι ενώ πουλάμε τσαμπουκά εκ του ασφαλούς εγώ ΔΕΝ τον καταλαβαίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/13 15:13

      Ενταξει, κι εγω δεν καταλαβαινω τις ασυναρτησιες σου, αλλα τί να κανουμε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/8/13 18:24

      Καλά, εσύ πιθανόν να είσαι καθυστερημένος και να μην καταλαβαίνεις κάτι συγκροτημένο και καλοπροαίρετο. Προς τι το παράπονο;;; Ή υπάρχει θεραπεία οπότε κάντην, ή δεν υπάρχει οπότε συμβιβάσου με την κατάστασή σου. Σάμπως ο μόνος καθυστερημένος στον τόπο θα είσαι;;; Διασκέδασέ το στην τελική με τους φίλους σου.

      Ο 13:09 λέει πολύ απλά ότι δεν κατανοεί με κανονικούς όρους τον ψευτοτσαμπουκά και την υποκρισία κάποιων βιαστικών για εξουσία. Και δε ζητάει συμβουλή όπως εσύ. Άποψη λέει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/8/13 23:02

      Λυπαμαι πολυ που θα σε στεναχωρησω αλλα ο καθυστερημενος στην πολη μας εισαι εσυ. Γιατι; γιατι εισαι παντελως ανικανος να σκεφτεις και γραψεις κατι δικο σου και απλα κανεις μαζικα copy-paste απο το facebook. Τις """εξυπναδες""" κρατα τες για τιποτα πρωην σκατοΔΑΠιτες με τους οποιους συναναστρεφεσαι ή για τον Ευρυπιδη τον ιδιο, οταν πινετε ποτακι στη Λεσχη.

      Μη τις λες παραεξω γιατι θα σε κρεμασουν κουδουνια!

      Αντε γιατι πολυ ασχοληθηκαμε με τις αηδιες του Μουρουτη και του Φαηλου: "Σοβιετικη Ελλαδα", "προλεταριακος εσμος", "αναρχοσοσιαλισμος" κτλ κτλ, οροι που ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ συναντωνται στις πιπες του Παρατηρητηριου Δηλωσεων Τσιπρα Κανελλη κτλ κτλ (δλδ "λεγε με Μουρουτη και ειμαι τερμα κρατικοδιαιτος!")


      ΥΓ. α και που 'σαι: μηπως και ο Πεταλωτης θεωρει τον Αδωνι αξιο για πρωθυπουργο οπως εσυ; δεν ξερω, απλα ρωταω...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/8/13 18:52

    Δεν φταίω εγώ που κάνει δουλειά ο Άδωνις παιδιά, ούτε φταίω εγώ που δεν ανήκει στην κεντροαριστερά. Ομολογώ πως πολύ θα το ήθελα.
    Δεν φταίω εγώ που τα "δημοκρατικά" κόμματα το μόνο που συνεισέφεραν π.χ. σε μια κυβέρνηση εθνικού συναγερμού ήταν Μανιτάκηδες, Ρουπακιώτηδες και Σκοπούλες.

    Το να χειροκροτώ κάποιους επειδή είναι "δημοκράτες" και να καταχεριάζω τον Γεωργιάδη επειδή είναι "ακροδεξιός" ξεχάστε το. Θα ήταν υποτίμηση του εαυτού μου πρώτα από όλα. Οι άχρηστοι είναι άχρηστοι είτε είναι δημοκράτες είτε όχι και οι χρήσιμοι είναι χρήσιμοι είτε είναι ακροδεξιοί είτε όχι. Και οι Μανιτακορουπακιωτοσκοπουληδες αποδείχτηκαν άχρηστοι. Παντελώς άχρηστοι. Λυπάμαι πολύ. Για να μη μιλήσω για ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες μούχλες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

    Δεν φταίω επίσης ούτε για το γεγονός ότι ορισμένοι εξ υμών έχετε ταυτίσει την κεντροαριστερά ή την σοσιαλδημοκρατία με την ακινησία, τα ευχολόγια, την "κοινωνική ευαισθησία" που βρωμάει πελατειασμό κι εξάρτηση και την προστασία των συντεχνιών πάσης μορφής. Δεν γνωρίζω από που βγαλατε το συμπέρασμα ότι η σοσιαλδημοκρατία υπάρχει για να κανακεύει ένα ανίκανο και αποτελεσματικό κράτος. Αν αυτό είχατε κατά νου έχετε σοβαρό πρόβλημα ταυτότητας. Δεν είστε σοσιαλδημοκράτες και αριστεροί, είστε παραπλανημένοι ή απλώς πελάτες.
    Δεν φταίω ακόμα για το γεγονός ότι πολλοί από εσάς, ενώ συμφωνείτε με αυτά που κάνει ο απεχθής Γεωργιάδης δεν τολμάτε να το ομολογήσετε δημοσίως μη τυχόν και σκιαστεί η δημοκρατική σας ταυτότητα που στηρίζετε έναν "ακροδεξιό". Το είπε άλλωστε κι ο Σκουρλέτης. Προτιμάτε να του τα χώνετε έτσι, εθιμικώ δικαίω.

    Δεν φταίω εγώ που είστε μικρόψυχοι και φοβάστε την σκιά σας. Δεν φταίω εγώ που φοβάστε μην σας ταμπελώσει ο κάθε Κουβέλης ή ακόμα χειρότερα ο κάθε Λαφαζάνης.

    Προσωπικά αδιαφορώ. Το γεγονός ότι δεν αδιαφορείτε εσείς σημαίνει ότι κάπου μέσα σας συνεχίζετε να θεωρείτε ότι αυτοί είναι "οι καλοί". Ότι εντάξει, δεν συμφωνείτε σε όλα μαζί τους, αλλα όπως και να το κάνουμε είναι "αριστεροί".

    Αν η ελληνική δεξιά αποτελούνταν μόνο από στελέχη τύπου Γεωργιάδη θα είχαμε γλυτώσει πολλά σε αυτό τον τόπο. Θα είχαμε πραγματι μια δεξιά που θα ήταν δεξιά και όχι φτερό στον άνεμο του κάθε "μεσαίου χώρου". Αν είχαμε μια δεξιά που ήταν δεξιά θα βοηθούμασταν και όλοι εμείς να φτιάξουμε και μια κεντροαριστερά που θα ήταν κεντροαριστερά και όχι φτερό στον άνεμο κάθε συνδικάλα.

    Θα είχαμε μια κεντροαριστερά του Αλέκου Παπαδόπουλου και του Τάσου Γιαννίτση, του Πεπονή (έτσι τυχαία... για να μην πω Σαχινίδη, Πεταλωτή, Ραγκούση και άλλων χρήσιμων και όχι τέλειων) και όχι μια κεντροαριστερά του Χρηστάκη του Παπουτσή ή του Χρήστου του Πολυζωγόπουλου ή του Πρωτόπαπα ή του Ρέππα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/13 23:50

      αντε βρε, με το καλο και με τη Χρυση Αυγη!


      ΥΓ. αληθεια, εκτος απο φτηνες εξυπναδες στα καναλια (αλλωστε εκει μεγαλωσε το παιδι - και μαζι του και η Ακρα Δεξια στην Ελλαδα) και προσβολες σε γιατρους ("κερναω φιστικακια"), ποια ειναι αυτη η περιφημη "δουλεια" που κανει ο Αδωνις στο υπουργειο του;

      οχι γενικα κι αοριστα "κανει δουλεια", ουτε "δες πως γαμαει τους συνδικαλιστες"... αποφασεις, δρασεις, προγραμματα κτλ - τί ακριβως εχει κανει και τον λατρευετε σαν ημιθεο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/8/13 23:54

      Αν αγαπάς τόσο πολύ τον Άδωνι Γεωργιάδη, τότε να τον πάρεις σπίτι σου!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/8/13 00:31

    Ο άλλος που ψηφίζει κόμμα που έχει δηλώσει πρόθεση συνεργασίας με τον Καμμένο, την Χρυσούλα Γιαταγάνα και τον Χαϊκάλη και λέει πάνω κάτω τα ίδια με αυτούς, μέμφεται το ΠΑΣΟΚ επειδή ταυτίζεται με τον Γεωργιάδη στο ζήτημα της κινητικότητας στην υγεία! Αισθητικό είναι το πρόβλημα κύριοι. Πότε θα το καταλάβετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/8/13 00:32

    Ε ρε λύσσα!!! Τη μάνα σας και την αδερφή σας να είχε διακορεύσει, τόση λύσσα δεν θα είχατε. Μας είπατε πάλι πληρωμένους, εντολοδόχους, τα κέρατα μου τα τράγια. Αποδομείτε τα βιβλία του (πολλά από αυτά ελάχιστα εναπομείναντα αντίγραφα παλαιοτέρων εκδόσεων -μα η εγκυκλοπαίδεια του "Ηλίου" "καθρεφτάκια για ιθαγενείς";;;;; Ηρεμήστε βρε!!!)

    Ξέρετε κάτι παίδες;

    Φαίνεται πως ο Άδωνις hit center που λένε. Μάλλον ενοχλεί αυτούς που πρέπει. Και χαιρόμαστε που σας ενοχλεί. Μπορεί να είναι τραχύς και αψύς, αλλά σε κόμμα που ανέχεται ένα πιτσιρίκο, που σκυλεύει νεκρούς το να λες "είστε τυχεροί που κρατήσατε τις δουλειές σας" είναι πταίσμα - άσε που είναι και αλήθεια.

    Χαιρόμαστε λοιπόν που τραβάτε ζόρι με τον Γεωργιάδη και το Δένδια. Για να σας ζορίζουν τόσοι πολύ, ειδικά ΕΣΑΣ, πάει να πει πως κάτι καλό κάνουν.

    Πονέστε ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.