13.8.13

«Λευκή» ισοπαλία για Πανθρακικό και Άρη

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν στην Κομοτηνή, στο τελευταίο και για τους δύο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών τους για το πρωτάθλημα, ο Πανθρακικός και ο Άρης.
Μέτριο ποιοτικά το ματς, κυριότερη στιγμή στο οποίο ήταν το πέναλτι που έχασαν στο 59’ οι Θεσσαλονικείς. Ο Ουντότζι ανατράπηκε από τον Σαρακάτσανος ο Τάτος ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Ο Άκης Μάντζιος, για τον Πανθρακικό, τόνισε πως «ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, από το οποίο έλειπε ο ρυθμός. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, ο ρυθμός σιγά -σιγά έπεσε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τις πολλές αλλαγές. Κρατάμε κάποια θετικά στοιχεία, χρειάζεται να βελτιώσουμε άλλα. Θέλουμε λίγο χρόνο για να είμαστε πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Κουτσόπουλος (70' Σέρεμετ), Παπαγεωργίου (60' Σκλιοπίδης), Ντιόγκο (89’ Ζδράβος), Μίκουλιτς (λ.τρ. Τριανταφύλλου), Σαρακατσάνος (60' Ζοσέ), Λαδάκης, Ιγκόρ (69’ Χασομέρης), Κάσες (69’ Χρήστου), Μπαϊκαρά (60’ Ζεκίνια), Τζανής (46' Πόποβιτς), Εμπόου (69' Μακρυδημήτρης).
ΑΡΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Μπουζάνης, Ηρακλής (46' Σταυρόπουλος), Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο (65’ Καρασαλίδης), Παπαδόπουλος (65' Σουνάς) Τριανταφυλλάκος (65' Τσουκάνης), Ουντότζι (65’ Ελσνερ), Ιμπέ (46' Λεμονής), Τάτος (65' Οικονομόπουλος), Μανιάς (65' Αγγελούδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.