23.8.13

Σχολικά είδη για παιδιά άπορων οικογενειών στην Κομοτηνή

Σχολικές τσάντες, βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, φόρμες γυμναστικής και αθλητικά είδη, για την ενίσχυση απόρων οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνονται στην Κομοτηνή.
Η πρωτοβουλία ανήκει στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του δήμου Κομοτηνής και με το Σύλλογο Πολυτέκνων Ροδόπης.
Μέσα από σειρά δράσεων, θα συγκεντρωθούν τα απαραίτητα σχολικά είδη για παιδιά άπορων, μονογονεϊκών και πολύτεκνων οικογενειών της περιοχής, ώστε να μπορέσουν και αυτοί οι μαθητές να βρεθούν στις αίθουσες έχοντας τα απαραίτητα «όπλα». για τη μάθηση. Για το λόγο αυτόν, τα είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούργια.
Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 63 (κτίριο 13ου δημοτικού σχολείου). Από τη δράση θα ενισχυθούν οικογένειες το εισόδημα των οποίων είναι κάτω των 7.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.