1.8.13

Δεν υπάρχει ελπίδα στον Έβρο…

Λίγα 24ωρα πριν ανακοινωθούν επίσημα οι διοικητές των νοσοκομείων σε όλη τη χώρα, τα ονόματα του Δημήτρη Λαζόπουλου και της Αθανασίας Κακαλή, φιγουράρουν στην λίστα για την θέση του Διοικητή και Υποδιοικητή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Λαζόπουλο, είναι καθαρά επιλογή του Βενιζελικού στρατοπέδου του ΠΑΣΟΚ, ενώ για την Αθανασία Κακαλή, ήταν επιλογή του υφυπουργού Άκη Γεροντόπουλου!
Υπάρχει όμως ελπίδα για την ανάκαμψη και τις παροχές υγείας στον Έβρο; Υπάρχει ελπίδα, μέσα από αυτές τις επιλογές, να πάει μπροστά ο τόπος; Κι άντε ο Δημήτρης Λαζόπουλος, ως οικονομολόγος, κατάφερε να διαχειριστεί καλά τα πεπραγμένα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ως διοικητής που είναι, αλλά η Αθανασία Κακαλή;
Μία μαθηματικός, πρώην Δήμαρχος Σουφλίου, η οποία καταδικάστηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης σε φυλάκιση 16 μηνών και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, για παράβαση καθήκοντος και πλαστογράφηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από εργολάβους!!! Κανείς δεν μιλάει όμως στον Έβρο. Έτσι θα σωθεί ο τόπος … έτσι θα έρθει η ανάπτυξη … έτσι θα δούνε αυτό το καταραμένο φως στο τούνελ!

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/8/13 11:35

    Έχεις κάτι να προσάψεις στον Δημήτρη Λαζόπουλο??
    Προφανώς θα πρτοτιμούσες κανένα ξελιγωμένο ΣΥΡΙΖΑΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/13 19:29

      Και βέβαια εχει να του ρποσαψει ολη η εκπαιδυετική κοινότητα του έβρου τον διορισμο της γυναικας του απο τον οτεκ στην εκπαιδευτικη κοινοτητα σε μια νυχτα. χιλιαδες εκπαιδευτικοι περιμεναν διορισμο τωρα τους διωχνουν και αυτη απολαμβανει οργανικη θεση με φωτογραφικη διαταξη σε μια νυχτα απο την κοπρια διαμαντοπουλου. οσο γι αυτον το σδοε ασ ανοιξει λογαριασμους τραπεζικους ποθεν εσχες και μετα τα λεμε γιατι τυχαια δεν μιλαει κανεις. ατομα που ποτε δεν δουλεψαν στην ζωη τους και παροτι αποκλειστικης απασχολησης διατηρουσε φροντηστηριο χλευαζοντας κιολας οτι το συστημα δεν τον πιανει αυτον. θες και αλλα; κοινωνιολογος ασχετος με την υγεια με τουφεκισμο στελεχων του πασοκ και πλατες ντολιου ρενταρη τοπθετηθηκε για να δουλευει γι αυτους και καλα εκανε ξοφλησε γραμματεια. τωρα θα επιβραβευτει γι αυτά κιόλας; τοσα στελεχη εχουμε στην νδ του 40% στον εβρο και θα δωσουμε το φιλι της ζωης στον θεο της πολιτκής τον αρχιτεμπελη δολιο; τι λεμε τωρα; αισχος και ντροπη τιποτε αλλο και ολη στην χρυση αυγη και κανεις ατιμωρητος πλεον

      Διαγραφή
  2. Λαζόπουλος ; πανεβρίτης νταβατζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/13 16:00

    ΕΓΏ πάντως σε νομό που περιφερειακά χτύπησε 50ρι η νδουλα και εκλογικά 45αρι
    Τέτοια θέση για 2 νοσοκομεία 4κεντρα Υγείας και αναρίθμητα περιφερειακά ιατρεία σε τσουτσεκια του ΠΑΣΟΚ και αποτυχημένες δεν ταχαλαλιζω .
    Σιγά τον οικονομολόγος αποτυχων Βουλευτής με 1500 σταυρούς είναι πουνκανει φροντιστήριο σε παιδάκια όσο για το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως σε ανοιχτό πανεπιστήμιο κλαίν μαιν.
    Η άλλη ασε καλύτερα .....ρωτήστε στο Σουφλί.......
    Κρίμα
    Ελπίζω βέβαια να τους καψατε τώρα και να σκεφτούν κάτι άλλο καλύτερο.
    Άντε γεια τα είπα και ξεδωσα πάμε για αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 21:35

      Ρε παιδιά το Πάντειο δεν τελείωσε ο Λαζόπουλος, το τμήμα Κοινωνιολογίας; Γιατί τον βαφτίσατε οικονομολόγο; Άμα δείτε το βιογραφικό του αυτό γράφει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/13 11:19

      Στην τυπολάτρισσα Ελλάδα, άμα το πάμε με το τι ακριβώς γράφουν το πτυχίο και τα χαρτιά, πρέπει να ανακαλύψουμε καμιά 1,5 εκ νέους πλανήτες να κάνουμε εξαγωγή πλανηταρχών.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/13 16:17

    stin komotini ola kala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/13 17:41

    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Ή ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/8/13 18:14

    ελεος. πρεπει να μπουνε νεα παιδια και ας κανουν λαθη, θα τους στηριξουμε. αυτοι μας φτασανε σ αυτο το χαλι και τους επιβραβευουμε? ειναι ντροπη. αισχος. δεν ακουν την κοινωνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/8/13 18:56

    an einai dynaton.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/8/13 19:52

    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕ........................ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/8/13 20:40

    PREPEI NA NTREPONTAI. KATANTIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/8/13 20:41

    O MPENI KAI H NTORA TELIKA KANOYN KOYMANTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/13 10:14

      Ο ΝΤΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος2/8/13 10:18

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΧΕΙΣ Α@@@Α ΝΑ ΤΟΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ; ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/8/13 15:41

    ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ. ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/13 22:57

      ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ;;;ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ;;;;ΟΕΟ;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/8/13 20:26

    Και αλλα δικαστηρια εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν υπάρχει καταδίκη της Κακαλή, η κυρία απαλλάχτηκε σε όλα τα δικαστήρια της που τα επινόησε ένας εργολάβος επειδή δεν του ήταν αρεστή. Λίγο περισσότερο προσοχή στα γραφόμενα δεν βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν υπάρχει καμία καταδίκη της Κακαλή, η οποία απαλλάχτηκε σε όλες τις υποθέσεις της, που τις ξεκίνησε ενας εργολάβος επειδή δεν του ήταν αρεστή. Και μόνο που την μηνυσε εργολάβος, θα έπρεπε να είναι τίτλος τιμής. Αλλα ενοχλεί που είναι ΝΔ. Λιγο περισσότερο προσοχή στις "ειδήσεις" δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπάρχει καταδίκη της Κακαλή, η κυρία απαλλάχτηκε σε όλα τα δικαστήρια της που τα επινόησε ένας εργολάβος επειδή δεν του ήταν αρεστή. Λίγο περισσότερο προσοχή στα γραφόμενα δεν βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.