24.8.13

Στις 29 Αυγούστου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, με 34 θέματα στην ημερήσια του διάταξη. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής και τα θέματα είναι τα εξής:
1. Έγκριση ή μη αποχαρακτηρισμού οικοπέδου χαρακτηρισμένου ως χώρου ανέγερσης Παιδικού Σταθμού, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Φαναρίου.
2. Αποζημίωση ή μη ρυμοτομούμενου ακινήτου στην οδό Βασιλέως Παύλου αρ.3 στο ΟΤ 246 στην Κομοτηνή.
3. Επι ενστάσεως της αναδόχου του έργου Βελτίωση οδικής σύνδεσης Κομοτηνής-Συμβόλων κατά της Ειδικής Διαταγής της Προϊσταμένης της Δ/μσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
4. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους χώρου επί του πεζοδρομίου έναντι καταστήματος στον οικισμό Φαναρίου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
5. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους χώρου επί της οδού Βενιζέλου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
6. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους χώρου πλατείας μεταξύ οδού Παρνασσού, Τούντζας και Ευριπίδου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
7. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους χώρου ευρισκόμενου επί της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής, για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
8. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους χώρου παραπλεύρως καταστήματος ευρισκόμενου επί της οδού Συντ. Κρητών 32, για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
9. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους χώρου έμπροσθεν καταστήματος ευρισκόμενου επί της οδού Αυτ. Θεοδοσίου 7-9, για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
10. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση χρηματικών ποσών που αφορούν διανοίξεις .
11. Διαγραφή ή μη χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.
12. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.
13. Ρύθμιση οφειλών σε δόσεις που αφορά διάνοιξη.
14. Έγκριση της έκθεσης Απογραφής Έναρξης του Δήμου Κομοτηνής και ορισμός ορκωτού ελεγκτή-λογιστή και αναπληρωτή αυτού για τον έλεγχό της.
15. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κομοτηνής.
16. Τροποποίηση της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου με αριθμό 80/2013 με την οποία εγκρίθηκε Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Κομοτηνής και της ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ για την παραχώρηση τεχνικών μέσων και σταθμού μεταφόρτωσης για τη λειτουργική αναβάθμιση του συστήματος εναλλακτικής διαχείρησης συσκευασιών ή και άλλων προϊόντων του Δήμου Κομοτηνής.
17. Έγκριση ή μη παράτασης της σύμβασης για την προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής (Α΄& Β΄εκπαίδευσης) του Δήμου Κομοτηνής καθώς και των τμημάτων ένταξης για το πακέτο Ζ΄.
18. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2013.
19. Διόρθωση μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου (5η φορά).
20. Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του κληροδοτήματος Φώτη Πολυζόπουλου του Δήμου οικ. Έτους 2013 για 1η φορά.
21. Κατάργηση θέσεων λαϊκής αγοράς.
22. Ενίσχυση οικονομικά αδυνάτων κατοίκων του Δήμου Κομοτηνής.
23. Επαναπροσδιορισμός ποσού υποτροφιών από τη δωρά εν ζωή Φώτη Πολυζόπουλου σχολικής περιόδου 2012-2013.
24. Τροποποίηση του άρθρου 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων(αριθμ. 113/2013 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου).
25. Δωρεάν παραχώρηση ή μη της χρήσης αθλητικών χώρων - γηπέδων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Κομοτηνής σε Πολιτιστικούς Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας, για τη διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος ποδοσφαίρου περιόδου 2013-2014.
26. Δωρεάν παραχώρηση ή μη της χρήσης του κτιρίου-οικίσκου με την ονομασία ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στο Σύλλογο Ποντίων Ν.Ροδόπης Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ για στέγαση των γραφείων τους.
27. Δωρεάν παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης του συστήματος αυτοματοποιημένων ποδηλάτων από την προμηθεύτρια εταιρεία ΒRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ με αντάλλαγμα τη διαφημιστική προβολή της εταιρείας ή άλλων χορηγών των υπηρεσιών υποστήριξης.
28. Εκμίσθωση ή μη του δημοτικού πάρκινγκ με διενέργεια δημοπρασίας.
29. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΝΤΜ του έργου: Παρεμβάσεις οδών ήπιας κυκλοφορίας (οδός Κούλογλου, οδός Ηροδότου, οδός Φιλίππου).
30. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: Συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας ΔΕ Κομοτηνής 2013.
31. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: Συντήρηση Διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2011. 
32. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
33. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Δαπάνες κατεδάφισης ρυμοτομουμένων κτισμάτων.
34. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας του έργου: Παρεμβάσεις ήπιας κυκλοφορίας (οδός Κούλογλου, οδός Ηροδότου, οδός Φιλίππου).

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/8/13 09:28

    Κι΄ άλλους ποδηλατόδρομους ΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/8/13 23:48

    ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/8/13 11:09

    Γράψε και ένα σχόλιο με ξένη γραμματοσειρά για να μη΄καρφώνεσαι ότι είσαι ο ίδιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/13 00:04

      Εσυ πρέπει νάσαι ο Ηρακλής Πουαρό!!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.