29.7.13

Την αξιοκρατία τη νικά μόνο … ο έρωτας!

Ο πατριώτης πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση του, ωρύεται για την αξιοκρατία, αλλά μπρος τον έρωτα υπογράφει αβέρτα προσλήψεις!!! Ο τηλεκριτικός Σίμος Κεδίκογλου λοιπόν, ερωτεύτηκε και με το δίκιο του, αν κρίνουμε κι από την φωτογραφία!
Η δίμετρη καλλονή, Αδαμαντία Κόλλια, κατάφερε λοιπόν αξιοκρατικά να διοριστεί πρόσφατα, στο πολιτικό γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα, δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.
Για να επισφραγιστεί ο έρωτας και η απόλυτη αξιοκρατία την απόφαση υπογράφει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Για να επαινέσει τη γυναίκα που ήταν δίπλα στον υπουργό τις δύσκολες στιγμές. Γιατί η αγάπη κυριεύει τα πάντα. Τελικά εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Φωτόπουλο για την κατάντια της χώρας, φταίει κι ο έρωτας...

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/13 23:35

    Έλα στο γυμναστήριο να σε δουλέψουμε στο kick boxing, αλλιώς θα είσαι μια ζωή λαπάς. Και μη νομίζεις ότι οι μπράβοι σου θ' αντέξουν τα κυβικά μας όταν έρθει η ώρα.

    Uli Chris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 11:25

    Πάντως για να πάψει η προπαγάνδα, και πέραν του τραβηγμένου της υπόθεσης, η μετακλητή υπάλληλος έχει θητεία μόνο όσο διαρκεί η θητεία του Κεδίκογλου. Ο Σαμαράς υποχρεούτο να υπογράψει τυπικά την εισήγηση του υπουργού. Τώρα αν πρέπει να ερωτευόμαστε τους υπαλλήλους μας, ή το αντίστροφο, να υπαλληλοποιούμε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τους έρωτές μας, είναι άλλο θέμα. Πάντως ανθρώπους δικούς τους χρειάζονται οι κεντρικοί πολιτικοί και η αθλιότητα των ΣΥΡΙΖιωτών που σαν ΧΡυσαυγίτες εκμεταλλεύονται τους απελπισμένους, πρέπει να πάψει.

    Φτάνει πια το ταπεινό ένστικτο "πεινάω άρα ο δίπλα μου δεν επιτρέπεται να ζήσει καλά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/13 11:19

      Σαφως και δεν πρεπει να ισχυει το "πεινάω άρα ο δίπλα μου δεν επιτρέπεται να ζήσει καλά" - μακαρι να ζησει καλα ο οποιοσδηποτε.

      Αλλα να ζησει καλα χαρη στην αξια του, τον κοπο του και τη δουλεια του και οχι χαρη στο βυσμα του ή τα γκομενιλικια του.

      Ειναι κλασσικο πλεον το παραδειγμα της Αγρογης, οταν επιστημονες που μπορουσαν να προσφερουν εκαναν ουρα στον ΟΑΕΔ και οι κομμωτριουλες τσεπωναν χιλιαρικα για να βαφουν τα νυχια τους μονο και μονο επειδη ηταν σόι με τον Χατζηγακη...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 14:51

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗ ΔΑΓΚΩΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/13 17:29

    ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/13 19:27

    Η εξουσία δεν διαφθείρει τον άνθρωπο αλλά το αντίστροφο. Δεν θυμάμαι ποιός το έχει πεί, αλλά είναι απο τα αγαπημένα μου αποφθέγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/13 08:16

    Το να διορίσεις τη γκόμενά σου είναι πολύ πρωτότυπο σε μια χώρα που ο μέσος πολίτης της προσλαμβάνει ανεξαιρέτως όλα τα πρωτο/δευτερο/τριτο-ξαδερφοανήψια στις εταιρίες που ιδρύει ο μέσος έλληνας, για να τις δει να φουντάρουν στο χρόνο πάνω και να φταίνε οι εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/7/13 08:20

    Το 90% από σας δεν θυμάται καν το όνομα του βουλευτή που ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές κατά 51% διότι τους είχατε 40 χρόνια στο 5% όλους μαζί, δεν έχει ακούσει επίσης μισή σοβαρη πρόταση έστω, αλλά ξιφουλκείτε στο facebook και στις παραλίες ότι έχετε δίκιο.
    ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τα χάλια σας που ψηφίσατε κομμουνισμό και ναζισμό, όταν όλη η ανθρωπότητα φρίττει με αυτές τις απάνθρωπες και στυγνές εγκληματικές δικτατορίες.
    Ασχοληθείτε τώρα με τον Κεδίκογλου, για να καλύψετε τις πομπές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.