22.7.13

Συνεργάτες και υπουργοί του Σαμαρά αθωώνουν τον υπόδικο Εφραίμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος, αθωώνει υπόδικους πριν την όποια απόφαση δικαστικών οργάνων! Αν νομίζετε ότι είναι ο μόνος … κάνετε λάθος!
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ακολουθεί ο Τάκης Μπαλτάκος πλέκει το εγκώμιο του Εφραίμ και υποστηρίζει ότι η Μονή Βατοπεδίου είναι αθώα για οτιδήποτε της προσάψει κανείς, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Εφραίμ παραμένει υπόδικος για την υπόθεση η οποία ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει στα ελληνικά δικαστήρια. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε και τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με το που άκουσε τον Τάκη Μπαλτάκο να αθωώνει τον Εφραίμ, ξέσπασε σε χειροκροτήματα, δείχνοντας έτσι ότι συμφωνεί απόλυτα με τις απόψεις του.  
Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου για τα 25 έτη προσφοράς της Μονής Βατοπεδίου, στο ξενοδοχείο Caravel. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλά στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά καθώς επίσης και πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ. Όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Κώστας Τσιάρας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Θάνος Πλεύρης και ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έχει καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/7/13 21:50

    A ρε βρεγμένη σανίδα τα φασισταριά του Καραμανλή και του Σαμαρά και όλα τα υπόλοιπα.
    Δυστυχώς ξεχάσαμε την λεηλασία του Βατοπεδίου και βρίζουμε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/13 08:45

    Ας τα βλέπουν οι αριστεροδεξιοί φασίστες που φρόντισαν να κάνουν πρωθυπουργό το Σαμαρά και σωτήρα εν αναμονή τον Καραμανλή. Δε βγήκε μόνος του πρωθυπουργός ο Αντώνης. Κάποιοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τον έκαναν πρώτο μάγκα. Κάποιοι ΧΑ αν και παραδοσιακά δημοκρατικοί. Έτσι βγήκε πρώτος ο Σαμαράς. Και πιθανότατα θα ξαναβγεί αν η αντιπολίτευση είναι ο ... Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.