4.7.13

Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για τα μέλη του ΚΑΠΗ Δράμας από το ΚΘΒΕ

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, πραγματοποίησε δύο επιτυχημένες διαδραστικές παραστάσεις του Θεάτρου «Κατ’ Οίκων» στο Δημοτικό Ωδείο και στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας, τις οποίες  και παρακολούθησαν δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ Δράμας.
Πρόκειται για παραστάσεις βασισμένες στην πολιτική τριλογία του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το μεγάλο μας τσίρκο».  Είναι ένα  έργο σταθμός και παράλληλα μια μαρτυρία για τη διαχρονική  Εθνική  μας περιπέτεια. Μέσα από τραγούδια, σατιρικά και δραματικά επεισόδια, διατρέχει όλες τις σημαντικές στιγμές του ελληνισμού.
Στόχος της συνεργασίας που πραγματοποιείται για πρώτη φορά με το Δήμο Δράμας είναι οι παραστάσεις που ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, να παρουσιαστούν στη Δράμα, σε όσες ομάδες πληθυσμού δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στη θεατρική πράξη, καθώς η συμμετοχή των πολιτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων σε εκφράσεις πολιτισμού όπως το Θέατρο που είναι σημαντικό για την ποιότητα της ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.