19.7.13

Αλληλεγγύη στο παλικάρι υπουργό μας Άδωνι Γεωργιάδη

Ήρθε η ώρα να τα πούμε έξω από τα δόντια! Καταγγέλλουμε τους εκατοντάδες ΣΥΡΙΖΑίους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟ, για την άδικη επίθεση στον Υπουργό της εθνοσωτήριας κυβέρνησης μας Άδωνι Γεωργιάδη.
Έναν άνθρωπο κόσμημα για την πολιτική του τόπου, που δεν υπονομεύει τη δημόσια υγεία, δεν κλείνει νοσοκομεία, δεν απολύει και θέτει σε διαθεσιμότητα προσωπικό, και δεν παραδίδει το ΕΣΥ στα επιχειρηματικά συμφέροντα! Οι δεκάδες αστυνομικοί και διμοιρίες των ΜΑΤ που δεν μπόρεσαν να τον προστατεύσουν, είναι αριστεροί, μαρξιστές, οπορτουνιστές του κομμουνισμού και πρέπει να απολυθούν. Όπως και οι εκατομμύρια εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, την εκπαίδευση, την δημοτική αστυνομία, το δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα! Κομμούνια θα πεθάνετε.

Τοπική Οργάνωση «Νέας Ελλάδας» Παγκρατίου

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/7/13 19:30

    Κάθε βία είναι φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/13 13:26

      Σωστα... απλα ποτε δεν ακουσα τον συγκεκριμενο να καταδικαζει τη βια των ΜΑΤ οταν σαπιζουν στο ξυλο γριουλες (συνηθως πανηγυριζει σε τετοιες περιπτωσεις)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/13 20:59

    Αντί να αρθρώνουν κανένα σοβαρό πολιτκό επιχείρημα οι ΣΥΡΙΖΑίοι τόχουνε ρίξει στις προσωπικές επιθέσεις. Και αφού δεν έχουνε και τίποτα σοβαρό να καταμαρτυρήσουνε στο Παντελή Καψή τον κριτικάρουνε επειδή δούλευε σε ιδιωτικά ΜΜΕ. O tempora o mores.
    Μα και εσύ ρε Παντελή, σε ιδιωτικά κανάλια βρήκες να δουλέψεις? Αν έκανες καμμιά ληστειούλα ή πούλαγες καμμιά πρέζα όπως τα παιδιά τους, θάσουνα τώρα στο απυρόβλητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/13 13:30

      Οριστε ενα ακομα "παιδι των συριζαιων" που πουλαει ναρκωτικα:

      http://www.inews.gr/263/astynomikos-dioikitis-dioktis-narkotikon-epikefalis-kyklomatos-diakinisis-28-syllipseis-se-volo-thessaloniki-agrinio.htm

      τί σου ειναι αυτοι οι συριζαιοι ρε παιδι μου, ολα τα εγκληματα αυτοι τα κανουν...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/7/13 20:59

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που θα απαλλάξει τη χώρα από τη διαπλοκή κατηγόρησε σήμερα τον Παντελή Καψή στη Βουλή διότι έχει δουλέψει σε ιδιωτικά ΜΜΕ! Το μοναδικό ελληνικό κόμμα του οποίου πρώην πρόεδρος (Κωνσταντόπουλος) έχει υπάρξει δικηγόρος του Αλαφούζου και πρόεδρος του Παναθηναϊκού του Βαρδινογιάννη κατηγορεί επαγγελματία δημοσιογράφο διότι έχει δουλέψει σε ιδιωτικά ΜΜΕ! Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα ξέρει που να κρυφτεί κι ο έρμος ο Βασίλης ο Μουλόπουλος της κεντρικής του επιτροπής, επί χρόνια διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ. Ρε συριζαίοι; Ποιον πάτε να δουλέψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/7/13 20:59

    Σήμερα η Ζωή απο το βήμα της βουλής κατηγόρησε τον Κεδίκογλου για την παρουσία του στην εξεταστική για τα εξοπλιστικά του 2004 που με συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αθώωσε τον Ακη. Μπράβο της. Αυτό όμως που ξέχασε να μας πει είναι οτι τότε ο ΣΥΝ υπο την ηγεσία του πατέρα της (παράδοξο για ενα κόμμα που μάχεται την οικογενοικοκρατία) ΔΕΝ συμμετείχε καν στην εξεταστική γιατί ώς προοδευτικό και φιλειρηνικό κόμμα δεν είχε καν τομέα άμυνας. Σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση δηλαδή που ασκεί σκληρό έλεγχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/13 13:23

      Η Ζωή Κασσιδιάρη και τα συριζονούμερα κάνουν ήρωα τον μπουμπούκο δυστυχώς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/13 14:39

      Ο,τι και πει ο Πρετεντερακος, τη Ζωη θελει να δειρει ο Κασιδιαρης και οχι τη Ντορα... βλεπεις, το αιμα νερο δεν γινεται!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/7/13 17:02

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ;ΔΛΔ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ..ΓΙΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 02:51

      Απλά είναι απατεώνες και μάζεψαν όλα τα λαμόγια

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/13 02:38

    Άδωνι, σου το έχω ξαναγράψει και δεν με διάβασες! Διάβασέ με τώρα: ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ, Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ!!!

    Θες να σταματήσεις να ακούγεσαι χειρότερος απ' την Ουρανία-πως-τη-λένε???

    ΚΟΦ'ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ!!! ΠΡΟΝΤΟ!!!

    ULI CHRIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.