11.7.13

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ εναλλακτικός δίαυλος διαμετακομιστικού κέντρου και εμπορίου

Την πεποίθηση του ότι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα παίξει εναλλακτικό δίαυλο διαμετακομιστικού κέντρου και εμπορίου, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, κατά την παρουσίαση, από στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, της μελέτης «Νέα Σιδηροδρομική Γραμμή σύνδεσης του εμπορικού λιμένα Καβάλας με το υφιστάμενο σιδηροδρομικό δίκτυο».
Στην συνάντηση, όπου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας την Πέμπτη 11 Ιουλίου, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκου, ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ και ο πρόεδρος της Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κώστας Κατσιμίγας και υπηρεσιακοί παράγοντες. Δείτε τα κοινωνικοοικονομικά στοιχεία της μελέτης, καθώς και δηλώσεις του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, στο inpost.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.