23.7.13

Το άτυπο «χρίσμα» του Στυλιανίδη στον Δήμαρχο Κομοτηνής

Μία φράση με αρκετό νόημα αρκούσε, για να καταλάβει κανείς ότι ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, έχει και το άτυπο «χρίσμα» του Ευριπίδη Στυλιανίδη, για την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Η συνεργασία μας μπορεί να αποτελέσει οδηγό και πιλότο όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον», τόνισαν οι δύο πολιτικοί άνδρες κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση έργων που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στην Κομοτηνή. Διαβάστε την συνέχεια, στο inpost.gr!

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/7/13 08:56

    Λέγεται ότι ο δήμαρχος ακύρωσε τη κατασκευή του ποδηλατοδρόμου στην οδό Μακεδονίας για να μην απολέσει την αξία της πολυκατοικία ιδιοκτησίας συγγενικών του προσώπων και του ιδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/13 12:40

      Όταν περάσει από την οδό Μακεδονίας τότε θα λέγεται ότι "ο δήμαρχος επέκτεινε την κατασκευή του ποδηλατοδρόμου στην οδό Μακεδονίας για να ΑΥΞΗΣΕΙ την αξία της πολυκατοικία ιδιοκτησίας συγγενικών του προσώπων και του ιδίου."

      Αστους, λοιπόν να λένε ...

      Τα σχέδια του δακτυλίου του ποδηλατόδρομου αναφορικά με τη διαδρομή, είναι ίδια και απαράλαχτα με την αρχική μελέτη που έχει συνταχθεί πολύ πριν εκλεγεί και αναλάβει καθήκοντα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/13 14:34

      12.40 έχουν γίνει πολλές αλλαγές άστο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/7/13 09:34

      Η αρχική διαδρομή είναι ΙΔΙΑ και ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΗ ... ΤΕΛΟΣ ... αμάν πια με τον κάθε πικραμένο και τα απωθημένα που κουβαλά

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/13 09:53

    Τσίπρας, ο καλύτερος πελάτης του Μιχαλολιάκου

    η Χ.Α. τα φτιάχνει με τους Ψεκασμένους και οι Ψεκασμένοι τα φτιάχνουν με το ΣΥΡΙΖΑ, άρα κάτι συνδέει τη Χ.Α. με το ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τη ρητορική


    Φυσικά ανιχνεύεται αυτό και στις δημοσκοπήσεις, όπου φαίνεται η εκλεκτική συγγένεια μεταξύ των δύο χώρων, στο βαθμό που ο ένας δίνει στον άλλον διαρροές ψηφοφόρων σε ενοχλητική για το ΣΥΡΙΖΑ ένταση. Συχνά (http://www.enikos.gr/politics/141458,Dhmoskophsh_sth_B%E2%80%99_A8hnas.html) στα ποιοτικά ευρήματα έχουμε περισσότερους να φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ προς Χ.Α. παρά από Ν.Δ. προς Χ.Α. (χε,χε). Τυχαίο; Δεν νομίζετε. Η πρωτογενής πηγή, το βαθύ αυριανικό ΠΑΣΟΚ, χώθηκε σούμπιτο στον «καταλύτη» ΣΥΡΙΖΑ και από κει διαχέεται στην ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/7/13 09:53

    Ας ξαναθυμίσουμε το μηχανισμό του μανιχαϊσμού της αντιμνημονιακής υστερίας. Είναι το υπέρτατο κακό το μνημόνιο; Γιες! Είναι τότε προφανώς καλοί όλοι οι εχθροί του μνημονίου; Γιες! Είναι οι ναζί οι πλέον αδυσώπητοι και συνεπείς εχθροί του μνημονίου; Γιες!!! Άρα οι ναζί είναι οι πιο καλοί, ως οι πιο συνεπείς από τους καλούς, ας το θυμόμαστε όταν έρθουν εκλογές… Και άσε τα κουμούνια να τους βρίζουν. Κακώς! Αφού είπαμε, είναι οι πιο συνεπείς από όλους τους αντιμνημονιακούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/13 23:41

      Se lathos anartisi ekanes paste tis asunartisies soy xafie

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/13 08:33

      Πολύ εύστοχες οι αναρτήσεις. Εσύ είσαι ρηχός που δεν καταλαβαίνεις αριστεροδεξιέ φασιστοάσχετε.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/7/13 10:03

    φυσικα καταλαβε ο ευρι τι θελει η εκκλησια ?
    μπραβο ευρι αργεις λιγο αλλα τα πιανεις?
    που να τολμησει να παει απεναντι στην εκκλησια αυτη την φορα?
    και εκει που καθεται ριχνει και μια κολοτουμπα για να μην ξεχναει το αθλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/7/13 12:12

    ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΡΑΖΟΥ -ΣΕΡΙΑΤΟΥ -ΡΕΣΤΗ?
    ΕΥΡΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/7/13 14:10

    ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος και δεν λογαριαζει στηριγματα πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/7/13 15:35

    Τι άτυπο;;;;

    ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/7/13 16:30

    Από πότε ο δήμαρχος παρουσιάζει με συνέντευξη τύπου μαζί με έναν βολευτή τα έργα που πραγματοποιούνται? Ακόμα δεν το χώνεψαν ότι δεν είναι υπουργός ο Στυλιανίδης?
    Ποιούς κοροιδεύουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/7/13 17:55

    Για τον κ. Πετρίδη τι το παράξενο και ξαφνιάζεστε.
    Το 1994 με την ΠΟΛΑΝ του Αντώνη Σαμαρά, το 1998 δημοτικος συμβουλος με τη Νεα Πορεια ελέω Παπαδριέλλη.
    Το 2013-2014 με τη ΝΕΑ ΠΟΛΑΝ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου ελέω Στυλιανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/13 21:59

      Οι πολιτικές λαμογιές σαν του Πετρίδη και μερικών ακόμη απαξίωσαν το πασοκ και βρίσκεται σήμερα σε αυτή τη θέση. το πασοκ στον Πετρίδη τα έδωσε όλα, αντιδημαρχος γραμματέας του πασοκ δημαρχος τι αλλο ηθελε για να ικανοποιηθεί. Και όμως? τι να πει κανείς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/13 01:52

      πολλά απωθημένα και έργο μηδέν

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος24/7/13 03:10

    Άντε τον Πετρίδη τον ξέρουμε χρόνια τώρα που είναι λίγο απόλα και όλα για την πάρτη του.
    Οι χθεσινοί απολυμένοι σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνομικοί, οι δημοτικοί υπάλληλοι που προχθες ήταν στο σπαθί για συμπαράσταση, πώς ανέχθηκαν την σύμπραξη με τον δήμαρχο που θα παραιτιόταν να τακιμιάζει σε όλα με τον αρχιτέκτονα των απολύσεων μέχρι πριν απο ένα μήνα υπουργό Εσωτερικών που μόλις την προηγούμενη βδομάδα ψήφισε εναντίον των δήμων !!!!! Καλά να πάθουμε αυτά τα μούτρα μας αξίζουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/7/13 11:16

    Πότε θα τελειώσει αυτή η ψυχοθεραπεία των δυό πικραμένων που ερωταπαντούν, σχολιάζουν, λασπολογούν σε κάθε ανάρτηση σχετική με τον δήμαρχο. Ρε παιδιά, αλλάξτε φάρμακα, αλλάξτε γιατρό, αλλάξτε πόλη, κάντε κάτι γιατί σας βλέπω σε κλινική σε λίγο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/7/13 13:04

    Ο κ. Στυλιανίδης να προσέχει τις κινήσεις του κ. Πετρίδη τώρα που είναι σε δυσμένεια του Σαμαρά, μην του γίνει μπούμεραγκ γιατί ο τύπος είναι του ριξίματος. Έριξε κοτζάμ Βαβατσικλή με λαγό τον Δάμωνα Δαμιανό όπως ο Αντώνης Σαμαράς έριξε κοτζάμ-κοτζάμ Μητσοτάκη με λαγό τον Συμπιλίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/7/13 13:52

    Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 03.1Ο ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΙΔΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/7/13 15:24

    Δυστηχως ο σημερινος δημαρχος δεν μπορει να κανει κανενα εργο (και εγω προσδοκουσα πολυ περισσοτερα απο αυτον) και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορει να τελειωσει κατι σωστα βλεπε ποδηλατοδρομο, παραλια, δρομους, πεζοδρομια, τοπικες εκδηλωσεις, υπαλληλους στου δημου, κοκ, μπορει να ειναι πολυ καλος ανθρωπος αλλα ως δημαρχος δεν κανει καθολου. Δεν κανουν ολοι για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/7/13 14:44

    Αφού και ο αυριανός του αντίπαλος Κώστας έστω και ανώνυμα γραφει ότι ο Πετρίδης ειναι πολύ καλός άνθρωπος, σημαίνει ότι πάει καλά. Τώρα τα περί ποδηλατόδρομων, παραλίας κλπ, υπάρχουν μάτια και μυαλά να κρίνουν. Ο καιρός γαρ εγγύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.