28.7.13

Εσύ τι θα διάλεγες;

Το δεύτερο γραφείο του Βενιζέλου, κοστίζει όσο η λειτουργία 300 σχολείων κατά προσέγγιση! Κι αντί να στείλουνε τον Βενιζέλο σπίτι του … κλείνουνε σχολεία!!!

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/7/13 16:15

    Δημήτρης Παπαδημούλης:«Ο κόσμος δεν περιμένει από εμάς λαγούς με πετραχήλια, δεν περιμένει να κάνουμε σοσιαλισμό αύριο, ζητά όμως επιτακτικά να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο». Ο Λαφαζάνης που υπόσχεται ότι θα επαναπροσληφθούν όλοι οι άνεργοι το ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/7/13 16:18

    Αν πρέπει σώνει και καλά να απαντήσω αρνητικά για το Βενιζέλο και τις ΕΥΘΥΝΕΣ που συμπαρασύρουν τα γραφεία του, θα απαντούσα ως εξής:

    1. Τα σχολεία που δεν χρειάζονται να κΛΕΙΣΟΥΝ ασχετως γραφείων Βενιζέλου

    2. Αν τα γραφεία Βενιζέλου επιτελούν κάποιο ρόλο να παραμείνουν - σε κάθε περίπτωση να εξορθολογιστεί του σύστημα που επικούρεί κεντρικούς πολιτικούς

    Μέχρι εκεί φθάνει η γνώμη μου. Λϋπάμαι GUYS δε γίνεται να παραγγέλλεται φτύσιμο και να σας υπακούμε τυφλά επειδή κάνετε προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/7/13 16:18

    Ο πολιτικός ογκόλιθος που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν άντεξε τις ερωτήσεις ενός ξένου δημοσιογράφου στο γραφείο του, θα πάει στην Ευρώπη να κάνει αναδιαπραγμάτευση με τη Μέρκελ, να της πει "κάτω τα μολύβια" και να χτίσει τη μεγάλη συμμαχία του νότου, αλλάζοντας τη μοίρα της οικουμένης. Αν δεν τον πιάσουν τα κλάματα και δεν αρχίσει να φωνάζει "θέλω τη μαμά μου" τυχεροί θα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/7/13 19:11

    KAI   ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/7/13 19:26

    Χρυσαυγίτικη λογική που με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για τα γραφεία όλων των πολιτικών, δημάρχων και περιφερειαρχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/13 07:54

      ΣΥΡΙΖΑ = Χρυσή Αυγή, στο ίδιο κοπάδι ρίχνουν δίκτυα, οι ίδιοι στείρα απελπισμένοι τους ακολουθούν, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

      Για να μην αδικώ κανέναν, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά μια Light Χρυσή Αυγή.

      Διαγραφή
  6. κυρα Λεμονιά29/7/13 17:10

    Κρίμα και πάλι κρίμα.
    Βρέθηκε ένας να μιλήσει για αντιμνημόνιο και όλοι πέσατε να το φάτε.
    Σήμερα πια δεν κατάλαβε κανείς ότι η υπόθεση δεν έχει να κάνει με πολιτικές ιδεοληψίες και πολιτικούς διαξιφισμούς του καφενείου.
    Νομίζω πως έχει να κάνει κυρίως με την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της και την Ελλάδα μας, απέναντι σ΄ όλους εκείνους που συνέβαλαν στη δημιουργία ενός πελατειακού, διεφθαρμένου και σπάταλου κράτους, αυτούς που άλλοτε με αλλαζονία και άλλοτε από ανικανότητα έφτασαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, αυτούς που δεν διστάζουν να συμπράξουν σε μια συγκυβέρνηση με το πρόσχημα της σωτηρίας, αυτούς που σαν εκπρόσωποι των δανειστών επιβάλλουν νόμους σε "κατεχόμενη" περιοχή, αυτούς που ξεπουλούν κάθε τι που αποτελεί δημόσιο πλούτο και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση την Ελληνική οικογένεια, αυτούς τους δήθεν σωτήρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.