1.7.13

Επιδεινώνεται η υγεία του Κώστα Σακκά

Κάθε ημέρα που περνά, επιβαρύνεται ολοένα και περισσότερο η κατάσταση της υγείας του Κώστα Σακκά, ο οποίος ξεκίνησε απεργία πείνας στις 4 Ιουνίου διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι παραμένει προφυλακισμένος περίπου δυόμισι χρόνια, κατά παράβαση του Συντάγματος και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Ο 28χρονος, που κατηγορείται για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τις 17 Ιουνίου, με τους γιατρούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς έχει χάσει ήδη 12 κιλά, έχει υπογλυκαιμία κι ορθοστατική υπόταση. Με το πέρασμα των ημερών, μάλιστα, αυξάνονται οι κίνδυνοι για βλάβες σε ζωτικά όργανα, ακόμα και το ενδεχόμενο της πρόκλησης ανακοπής καρδιάς.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 19:46

    όποιος κάνει απεργία πείνας παύει να είναι μπλεγμένος σε τρομοκρατικά κυκλώματα ή απλά δηλωνει ότι "έκανα λάθος αλλά μη με πηδάτε τόσο πολύ";

    πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει "τεχνικές" υποδείξεις στη Διακιοσύνη για τις διαδικασίες της τη στιγμή που ΠΟΤΕ δε σεβάστηκε τις αποφάσεις της πλήν όσων βόλευαν την παλαβομάρα της "Αριστεράς"

    το παιδί έχει πιθανόν γνήσιο πρόβλημα μυαλού και συναισθηματικού κόσμου και το εκφράζει ζωηρά, αλλά η πολύ "κατανόηση" στον προσωπικό τπου αγώνα και η γενίκευση των συμπερασμάτων προς όφελος πολιτικών ομάδων, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανάρμοστη

    το ερώτημα είναι απλό: έδωσε κάποια ανώτερη δύναμη ΕΝΤΟΛΗ να τον πηδήξουν παρά το θεσμικό πλαίσιο του τόπου και οι δικαστικοί ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ; Αν ναι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και συγκεκριμένα επιχειρηματα. Σε λίγο θα μας πείτε ότι αυτή η ανώτερη αρχή που γα$@^άει και δέρνει στον τόπο μπορεί να εκδώσει βούλευμα σύλληψης της Κωνσταντοπούλου ετσιθελικά, για προσβολή του ΠΑπακωνσταντίνου και αθώωση του Παπακωνσταντίνου γιατί ετσι γουστάρει η ανώτερη ανεξέλεγκτη αρχή που επέλεξε για θύμα τον τύπο που κατηγορείται για αλήτικη τρομοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/13 10:54

    Περί όνου σκιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.