19.7.13

Ο μοναδικός αντίπαλος για τον Βαγγέλη Λαμπάκη είναι ο ίδιος του ο εαυτός

Στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου και στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β», μίλησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.
Ο Δήμαρχος σχολίασε τις τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης και τα όσα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την τοπική αυτοδιοίκηση, την απόφαση της El Dorado Gold, για αναστολή των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, καθώς και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Απόστολου Φωτιάδη. Ακούστε την συνέντευξη…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/7/13 22:51

    Όποιος μιλήσει έστω και μια φορά με τον κύριο Λαμπάκη, καταλαβαίνει οτι κάτι τρέχει. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θεωρεί τον εαυτό του κάτι παραπάνω από υπεράνθρωπο και αυτό τον οδηγεί σε προβληματικές συμπεριφορές απέναντι σε συνεργάτες και δημότες. Και μόνο η φράση "ο μόνος αντίπαλος είναι ο ίδιος μου ο εαυτός" αποδεικνύει το λόγου το αληθές και τον υπερφίαλο εγωισμό του ανδρός. Αυτό σε έναν άνθρωπο του βγαίνει στο τέλος σε κακό. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με έναν ολόκληρο Δήμο. Κρίμα. Ελπίζουμε να προσγειωθεί γρήγορα, αν και τα τελευταία χρόνια δεν επιτρέπουν αισιοδοξία. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Οπότε, του χρόνου πάμε γι' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/13 00:21

    Παντως ειναι ειλικρινης ο ανθρωπος. Εχει δουλεψει παρα πολυ για να ανατρεψει τον εαυτο του. Δεν υπαρχει περιπτωση να αστοχησει. Τζαμπα θα κοπιασει ο Φωτιαδης. Ο Λαμπακης πεφτει απο μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/13 00:22

    Ας μην ειμαστε αχαριστοι. Υπαρχουν τόσα έργα που ΔΕΝ εκανε ο ανθρωπος. Τι αλλο θέλουμε; Να ΜΗΝ κανει και αλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.