24.7.13

Συλλήψεις στην Καβάλα για κλοπές

Συνελήφθησαν στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 29χρονος, κατηγορούμενοι για κλοπή από οικία και κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 15χρονο, διότι λίγη ώρα νωρίτερα διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα φορητό υπολογιστή, το χρηματικό ποσό των 1.980 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.
Επίσης, ο 29χρονος συνελήφθη, διότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει από την πόλη της Καβάλας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ενώ στην συνέχεια στην Εθνική Οδό Καβάλας – Δράμας, οδηγώντας το παραπάνω δίκυκλο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με φορτηγό που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ουκρανίας.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των δραστών θα αποσταλούν  στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.