23.7.13

Σωκράτης Ξυνίδης: «Κεντρική απόφαση η στήριξη Γιαννακίδη και από τη ΝΔ»

Τα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για την επικείμενη στήριξη και από τη ΝΔ στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, θέλησε να σχολιάσει ο Σωκράτης Ξυνίδης.
Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Θράκη» μπορεί να μην θέλησε να πάρει θέση στην κόντρα που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Σαλτούρο και την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, όμως απάντησε όταν του τέθηκε το ερώτημα, ότι μέρος αυτής αποτελεί το γεγονός της προσέγγισης τοπικών «γαλάζιων» στελεχών από την παράταξη Γιαννακίδη για την δημιουργία κοινού ψηφοδελτίου στις εκλογές του 2014. Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωκράτη Ξυνίδη, στο inpost.gr!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/7/13 11:50

    Τελικά μια μας λέτε η ΝΔ θα στηρίξει Πεταλωτή, μια μας λέτε για Γιαννακίδη

    θα μας πει κάποιος τι σχεδιάζει η ΝΔ;;; δλδ ο Ευριπίδης για να κυριολεκτούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/13 18:01

      Ότι πει ο Στυλιανίδης το αντίθετο θα κάνει η ΝΔ γιατί κατάλαβαν επιτέλους ότι οι επιλογές του φέρνουν ερημιά στο κόμμα για να να φυτρώνει μόνο ο ίδιος.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/13 14:00

    Ο Ξυνίδης αν το καταλάβατε το είπε υποτιμητικά γιαυτό μην χαίρεστε. Άσε που δεν είναι έτσι. Ούτε νεοδημοκράτες θα τον ψηφίσουν ούτε πασόκοι στην περίπτωση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/13 16:15

      Εχετε δικαιο εγω που ειμαι Νεοδημοκρατης δεν θα τον ψηφισω, ασε που ψηφιζω στις αυτοδιοικητικες εκλογες οτι γουσταρω (αυτον ομως δεν τον γουσταρω δεν εχει προσφερει τιποτα μονο λογια)δεν κοιταω κομματα μονο προσωπα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/13 16:23

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.......ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ.

      ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/7/13 16:32

      Ούτε ο Γιαννακίδης θα είναι υποψήφιος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κατσιμίγα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/7/13 18:02

    Του Ξυνίδ τα λόγια του μποχόρ τα χάπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/7/13 23:31

    Πολύ τρλάρισμα αδελφάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/7/13 12:11

    ρε ρασιο φτανει πια ολη μερα με αυτα ασχολεισαι ; τον φτυνεις ολη μερα τον γιαννακιδη και καλα κανεις δεν λεω αλλα ησυχασε λιγακι καλυτερα να πας για καλογερος παρα αυτα που κανεις με πολυ μισος στην ψυχη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.